Θρησκευτικός ηγέτης Πακιστάν: Ιερός πόλεμος κατά των ΗΠΑ – Ισραήλ με πυρηνικά!

1473
θρησκευτικός

Ο Hafiz Saeed θρησκευτικός ηγέτης στο Πακιστάν αρχηγός της οργάνωσης JuD (Jamaat-ud-Dawah) και ηγέτης του κόμματος MML που θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές στη χώρα του, κάλεσε ανεύθυνα τα αραβικά έθνη να ξεκινήσουν «ιερό» πόλεμο κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ με τη χρήση πυρηνικών όπλων προκειμένου να απελευθερώσουν την Ιερουσαλήμ.
Ασφαλώς η κατοχή πυρηνικών όπλων από μια χούφτα χώρες τους προσφέρει απάνθρωπο εκβιαστικό πλεονέκτημα. Η απάντηση όμως δεν είναι η γενίκευση της κατοχής πυρηνικών όπλων και η ανεξέλεγκτη χρήση τους. Η απάντηση είναι η ενότητα λαών και φιλειρηνικών κυβερνήσεων για την επιβολή δια ποικίλων δραστικών μέσων γενικευμένης αποπυρηνικοποίησης.
Εκατοντάδες υποστηρικτές του Saeed πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαχόρης.
«Την ημέρα που η Ιερουσαλήμ γίνει πρωτεύουσα του Ισραήλ ένας στρατός από πολεμιστές της τζιχάντ θα ξεκινήσει τον πόλεμο. Ο αρχηγός του Στρατού, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να ενωθούν.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν είναι ένα όπλο που ανήκει στο Ισλάμ και που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ελευθερωθεί η Ιερουσαλήμ», είπε ο Saeed απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος, για να προσθέσει:
«Πρέπει να οργανώσουμε μια ισλαμική διάσκεψη στην οποία θα μετέχουν ηγέτες από όλες τις μουσουλμανικές χώρες και να κηρύξουν ιερό πόλεμο. Η επιρροή της ISIS θα ελαχιστοποιηθεί και η συνωμοσία των ΗΠΑ κατά του Ισλάμ θα έρθει στο τέλος της».
Ο Abdul Rehman Makki δεύτερος στην ιεραρχία του JuD είπε:
«Μακάρι ο Αλλάχ να δώσει να συνεχιστεί η μάχη κατά της Ινδίας (‘Ghazwa-e-Hind’) κα του χριστιανισμού  (Ghazwa-e-Saleeb’) να συνεχιστεί και  η διάσκεψη αυτή να αποφανθεί για τον ιερό πόλεμο για την Παλαιστίνη όπως το JuD κάνει για το Κασμίρ».
Ο Saeed, ο οποίος έχει δημιουργήσει το κόμμα ΜΜL πρόκειται να λάβει μέρος στις γενικές εκλογές του Πακιστάν το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας