“Θρίαμβος” Μητσοτάκη και ενταφιασμός ριζοσπαστικών αντιμνημονιακών δυνάμεων από Pulse-ΣΚΑΙ

1860
μητσοτάκη

Και όργανο του Κυρ. Μητσοτάκη να ήταν ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ και πάλι θα ντρεπόταν να εμφανίζει τόσο στημένες δημοσκοπήσεις όσο αυτές της Pulse με τι οποίες η ΝΔ βγαίνει θριαμβευτικά αυτοδύναμη και τα αυθεντικά ριζοσπαστικά αντιμνημονιακά κόμματα παρουσιάζονται εκτός Βουλής με ποσοστά της τάξης του 1% και αυτό με χίλια ζόρια, ενώ σε πριμοδοτούμενη θέση παρουσιάζεται ένα φαιδρό ακροδεξιό κόμμα, το οποίο τυγχάνει να διαθέτει πακτωλό χρημάτων και δικό του κανάλι, χωρίς καμιά από τις ανεξάρτητες αρχές να ενοχλείται για το σκάνδαλο!

Σε ένα Δελτίο Ειδήσεων, όπως αυτό του ΣΚΑΙ, όπου η ΛΑ.Ε είναι απαγορευμένη λέξη,μια παρουσιάστρια που τιτίβιζε από χαρά για τα ψευτοευρήματα, όπως η κ. Κοσιώνη, και ένας βαρύς περισπούδαστος αναλυτής, όπως ο κ. Παπαχελάς, δίπλα στον αντικαταστάτη του απίθανου Μαραντζίδη, την νέα δημοσκοπική ευφυΐα, τον Γ. Αράπογλου, έδιναν ένα ρεσιτάλ ψέματος, κατασκευής και απροκάλυπτης Μητσοτάκειας υμνωδίας, καλύπτοντας, ακόμα και δικαιολογώντας, τα αδικαιολόγητα.

Η Pulse, αν δεν κάνω λάθος, σε πρόσφατη δημοσκόπηση της στην Κύπρο υποχρεώθηκε να εμφανίσει το άθροισμα όλων των Κυπριακών κομμάτων μόλις στο 45% περίπου, ενώ οι υπόλοιποι, η πλειοψηφία, δήλωναν από αποχή, αναποφάσιστοι, δεν ξέρω, δεν απαντώ κλπ. Βλέπετε στην Κύπρο υφίστανται κάποιοι έλεγχοι και συχνά λέγονται εκεί κάποια πράγματα που προσεγγίζουν, έστω  για τα μάτια του κόσμου, την αλήθεια. Στην Ελλάδα όμως του ραγιαδισμού, της υποτέλειας, της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, της καρέκλας, της ρεμούλας και των πελατειακών δικτύων, η ασυδοσία δεν έχει όρια. Αυτή είναι η κακοδαιμονία της χώρας. Αυτοί που αντιπροσωπεύουν αυτόν βαθύ σκοταδισμό, είναι οι «σωτήρες» που συνεχώς μας «σώζουν» και μετά από κάθε «σώσιμο», βυθιζόμαστε όλο και πιο βαθιά στο γκρεμό και στο αδιέξοδο.

Κ.Μ

ΥΓ: Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα κόμματα που η Pulse υποτίθεται ότι ρωτά τους πολίτες για την πρόθεση της ψήφου τους, δεν υπάρχει, πχ, η Λαϊκή Ενότητα!!! Το κόμμα αυτό πρέπει να το «ανακαλύψουν» οι πολίτες. Πολύ περισσότερο σε καμία από τις δημοσκοπικές εταιρείες δεν ρωτώνται οι πολίτες για ενδεχόμενη επιλογή της ΛΑ.Ε με την διευκρίνιση του ονόματος του επικεφαλής της, Παν. Λαφαζάνη, αφού η ΛΑ.Ε, εξαιτίας του μποϋκοτάζ από τα ΜΜΕ, δεν είναι ακόμα τόσο γνωστή σε αρκετό κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας