Θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

678
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για προληπτικούς λόγους.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος εισήχθη σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ήπια συμπτώματα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση, είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει παρουσιάσει κανένα ανησυχητικό σύμπτωμα.

Έχει τοποθετηθεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση λόγω της ηλικίας του.

Εντός της ημέρας αναμένεται και το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή του.

Το μήνυμά του

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών γνωστοποίησε πως ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε χθες για τα αποτελέσματα του τεστ που είχε υποβληθεί την Δευτέρα.

Σήμερα το πρωί και για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η μεταφορά του στον Ευαγγελισμό, είπε ο κ. Χάρης Κονιδάρης στο ίδιο μέσο.

Όπως τόνισε ο ίδιος, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός από την πρώτη στιγμή της πανδημίας. Είχε υποβληθεί σε εξετάσεις μετά τις συνεδριάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αλλά και πριν από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προ ημερών.

Μετέφερε, δε, και το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου ο οποίος ζήτησε από όλους να προσέχουν και να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες, γιατί πρέπει να προστατεύουμε τον άνθρωπο, την υγεία του και τη ζωή του.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε» ανέφερε, ακόμη, στο μήνυμά του».

Σύμφωνα με τον κ. Κονιδάρη, ο πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας