Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε καθηγητής του ΑΠΘ έξω από το γραφείο του

1309
καθηγητής

Συγκλονίζει η αυτοκτονία του καθηγητή στο ΑΠΘ. Ο αυτόχειρας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Τι δήλωσε συνάδελφός του για το τραγικό περιστατικό.

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) από την είδηση της αυτοκτονίας του επίκουρου καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής.

Ο επίκουρος καθηγητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στην Κτηνιατρική Σχολή, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι. Ο καθηγητής του ΑΠΘ βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος και σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε τέλος στη ζωή του με αιχμηρό αντικείμενο.

«Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, εξελέγη τελευταία σε επόμενη βαθμίδα με ομοψηφία και επαίνους. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει», είπε συγκλονισμένος ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, Θεόδωρος Δαρδαβέσης.Ο ίδιος τόνισε ότι « η εκτίμηση στο πρόσωπό του ήταν ευρύτατη και θεωρούνταν ένας καλός συνάδελφος από κάθε άποψη».

Ο επίκουρος καθηγητής ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Τι ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες για την αυτοκτονία του καθηγητή στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με τοπικό ιστότοπο, ο καθηγητής στο ΑΠΘ αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του, ενώ άφησε σημείωμα στο οποίο εξέφραζε την αγάπη του για κοντινά του πρόσωπα.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της αστυνομίας Θεσσαλονίκης μαζί με δυο ιατροδικαστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας