Η φιέστα Μητσοτάκη και οι καζινο-ουρανοξύστες του Ελληνικού

1313
μητσοτάκη

Με χαρές και πανηγύρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκοψε πρόωρες κορδέλες για το φαραωνικό έργο του Ελληνικού, προκειμένου περισσότερο να προκαλέσει εντυπώσεις για δήθεν επενδύσεις στη χώρα, την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στην αποεπένδυση, και κυρίως για να υποβοηθήσει την προγραμματισμένη έκδοση ομόλογου της Lamda Development, της οποίας το επιτόκιο τραβάει την ανηφόρα .

Μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέχασε, όμως, ο Κ. Μητσοτάκης κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

Η πρώτη λεπτομέρεια είναι οι φαραωνικοί ουρανοξύστες που θα κατασκευαστούν στο Ελληνικό που θα αλλοιώσουν πλήρως τον χώρο και την εικόνα όλου του λεκανοπεδίου.

Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι το μεγάλο καζίνο και τα πανάκριβα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θα μετατρέψουν την περιοχή σε τζόγο-πειρατική έκταση, επηρεάζοντας αρνητικά όλο το λεκανοπέδιο.

Και η τρίτη λεπτομέρεια είναι ότι ο Λάτσης, ως συνήθως, θα κερδοσκοπήσει επί ενός έργου, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του. Το φαραωνικό έργο του Ελληνικού θα το χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου οι χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες, οι οποίες θα το κάνουν με εγγύηση τα ίδια τα ακίνητα και το ίδιο το έργο.

Με δύο λόγια τα κέρδη στο Λάτση ενώ την τυχόν χασούρα θα την πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Κατά τα άλλα οι πολίτες καλούνται να πανηγυρίσουν!

Ν.Ζ

Υ.Γ: Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η πρόβλεψη Μητσοτάκη ότι το έργο του Ελληνικού σε πλήρη λειτουργία θα καλύψει 80.000 νέες θέσεις εργασίας. Οι δραστηριότητες του έργου θα έχουν τέτοια αυτοματοποίηση, ώστε οι κυρίως θέσεις εργασίας στο Ελληνικό να είναι θέσεις security.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας