Η μεγάλη προδοσία! Μια χώρα χωρίς μέλλον…

1981
προδοσία

Τώρα γίνεται πιο ξεκάθαρη η μεγάλη προδοσία σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων και της ασφάλειας της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Με την προδοτική ματαίωση το 2015 της Συμφωνίας Λαφαζάνη-Novac που υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2015 στην Πετρούπολη για τη διέλευση από τη χώρα μας, μέσω Τουρκίας, ενός πολύ μεγάλου αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο που θα τροφοδοτούσε τις βαλκανικές χώρες, την Ιταλία και την κεντρική Ευρώπη, τώρα η Ελλάδα όχι μόνο απώλεσε ένα πολύ μεγάλο οικονομικό, ενεργειακό και στρατηγικό πλεονέκτημα αλλά σύμφωνα και με τις τελευταίες ειδήσεις υποχρεώνεται να προμηθεύεται το ρωσικό φυσικό αέριο που χρειάζεται για τις ανάγκες της από τη Βουλγαρία, μέσω της οποίας θα περάσει και ο αγωγός ρωσικού αερίου  με προορισμό την κεντρική Ευρώπη, που ακυρώθηκε από την χώρα μας.

Αυτή δυστυχώς είναι η εθελοδουλία και η αντεθνική υπόσταση της πολιτικής και οικονομικής τάξης αυτής της χώρας. Είναι τόσο τυφλά προσδεδεμένη στις ΗΠΑ και τα άλλα δυτικά κέντρα ώστε ούτε τη στοιχειώδη ανεξαρτησία που διαθέτει η Βουλγαρία δεν έχει. Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή αυτή η χώρα δεν έχει οικονομικό μέλλον και οδηγείται ταυτόχρονα σε εθνικό εξευτελισμό και εθνικό ακρωτηριασμό.

 

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας