Η ΛΑΕ παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στην Κέρκυρα

558
ψηφοδέλτιο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος παρουσίασε σήμερα η Λαϊκή Ενότητα Κέρκυρας

 

Οι υποψήφιοι είναι οι:

Κάντα Μαγδαληνή 

Γεννήθηκε το 1960 στα Μελίκια Λευκίμμης. Είναι παντρεμένη με τον Κάντα Αριστοτέλη έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες στην Κέρκυρα και την Εύβοια.

Μιχαλάκη Μαίρη 

Γεννήθηκε στην Επίσκεψη Κέρκυρας το 1953. Κάτοχος διπλώματος Γαλλικής φιλολογίας στο Παρίσι και Ανωτέρας Σχολής Φυσικοθεραπευτών. Δούλεψε ως φυσικοθεραπεύτρια από το 1983 και τώρα είναι συνταξιούχος.

Μπογδάνος Γεώργιος 

Γεννήθηκε το 1971. Τέλειωσε Γυμνάσιο – Λύκειο στους Παξούς και είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού. Εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ασχολείται ενεργά  με την τοπική αγροτική  παράγωγη.

Ντούσικος Λάμπρος 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Κάτοχος μεταπτυχιακού στη Βασιλική Ακαδημία της Χάγης και διδακτορικού στη Φιλοσοφία της Επιστήμης στο VUB των Βρυξελλών. Από το 2009 ζει στην Κέρκυρα. Ήταν μέλος του Εναλλακτικού Πολιτιστικού Εργαστηρίου, με ενεργή πολιτική δράση στα κινήματα ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις (14 Περιφερειακά Αεροδρόμια, Ερημίτης, Ίσσος). Εργάζεται ως εργατοτεχνίτης.

Σαμοΐλης Στέφανος 

Γεννήθηκε το 1955 στη Λευκίμμη. Είναι αρχιτέκτων-μηχανικός, απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Γένοβας Ιταλίας.  Εξελέγη δύο φορές Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιουνίου 2012 και τον Ιανουάριο 2015. Διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ήταν ένας από τους 25 Βουλευτές που συγκρότησαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Ανυπόταχτο Ιόνιο”.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας