Η καταστροφή της 9 ης Σεπτεμβρίου μετά από 20 χρόνια

729
Η Καταστροφή της 9 ης Σεπτεμβρίου Μετά από 20 χρόνια

[Ο Αμερικανός οικονομολόγος, πανεπιστημιακός, συγγραφέας, υφυπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Ρέιγκαν, πρώην αρχισυντάκτης της Wall Street Journal, δημοσιολόγος και αναλυτής διεθνούς εμβέλειας, έχει μελετήσει και ερευνήσει σχολαστικά τα σκοτεινά και πεισματικά ανεξήγητα χαρακτηριστικά και στοιχεία της συγκλονιστικής τρομοκρατικής επίθεσης στην Νέα Υόρκη, που αποδείχτηκε κρίσιμος σταθμός των διεθνών εξελίξεων και της οποίας η εικοστή επέτειος κυριαρχεί στην δημοσιότητα των ημερών.]

Μετάφραση/εισαγωγή: Μιχαήλ Στυλιανού

Ο χρόνος περνάει. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που καταστράφηκαν τρεις ουρανοξύστες του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου που είχαν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε σύγκρουση αεροσκαφών. Το κτίριο 7 κατέπεσε από ελεγχόμενη κατεδάφιση καθώς η κατάρρευσή του σε επιτάχυνση ελεύθερης πτώσης έχει αποδειχθεί οριστικά. Η καταστροφή των δίδυμων πύργων συνοδεύτηκε από μια σειρά εκρήξεων, και αυτά τα κτίρια έπεσαν επίσης στα δικά τους θεμέλια σε ουσιαστικά ελεύθερη επιτάχυνση πτώσης. Το επίσημο κυβερνητικό αφήγημα συγκάλυψης των ΗΠΑ έχει κατεδαφιστεί πλήρως από συγγραφείς όπως ο David Ray Griffin, από επιστημονικά συνέδρια, πανεπιστημιακές έρευνες, εκθέσεις εμπειρογνωμόνων και από αρχιτέκτονες και μηχανικούς για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη μάζα αποδεικτικών στοιχείων που έχουν συσσωρευτεί αποδεικνύει ότι η επίσημη αφήγηση είναι ψευδής, αλλά δεν λέει ποιος ήταν υπεύθυνος για την επίθεση. Μερικοί, όπως ο Ρον Ουνζ, ο Λοράν Γκιενότ και ο Κρις Μπόλιν, έχουν σημειώσει την Ισραηλινή εμπλοκή, αλλά το επίκεντρο ήταν η πλήρης αδυναμία της επίσημης αφήγησης, όχι στο ποιος και το γιατί της επίθεσης.

Τα περιστασιακά στοιχεία δείχνουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ένα σχέδιο νεοσυντηρητικών αξιωματούχων του καθεστώτος Τζορτζ Μπους που συμμάχησαν με τον αντιπρόεδρο Ντικ Τσένι και το Ισραήλ για να δημιουργήσουν ένα «νέο Περλ Χάρμπορ» που θα προκαλούσε υποστήριξη από τον αμερικανικό λαό και τους Ευρωπαίους συμμάχους της Ουάσιγκτον για έναν «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» στη Μέση Ανατολή, ο πραγματικός σκοπός του οποίου ήταν να καταστρέψει τους εχθρούς του Ισραήλ προς το συμφέρον του Μεγάλου Ισραήλ. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Commentary Magazine, Norman Podhoretz, είχε εισηγηθεί έναν τέτοιο πόλεμο, και ο στρατηγός Wesley Clark ανέφερε ότι είχε ενημερωθεί για τα πολεμικά σχέδια του Πενταγώνου για το σκοπό αυτό.

Αυτή είναι η πιο ευλογοφανής εξήγηση, αλλά, αν είναι αλήθεια, δεν είναι μια εξήγηση που οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα αναγνώριζαν ποτέ. Κατά συνέπεια, έχουμε κολλήσει σε μια επίσημη εξήγηση που υποστηρίζεται εδώ και πολύ καιρό από τα εκπορνευόμενα ΜΜΕ που κανείς δεν πιστεύει. Στις απώλειες της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου μπορούμε να προσθέσουμε  την αξιοπιστία της αμερικανικής κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης.

Έγραψα πολλές στήλες για την 11-9-2001 και επισκόπησα το προσεκτικό έργο εκείνων που αποδεικνύουν τον εξωπραγματικό και αβάσιμο χαρακτήρα του επίσημου απολογισμού. Κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών, έγραψα επετειακά άρθρα.Εδώ είναι αυτό στην 11η επέτειο: https://www.unz.com/proberts/the-11th-anniversary-of-911/

Αυτό που απέδειξε την απόλυτη αδυναμία της επίσημης εκδοχής σε όλους όσους έχουν υπηρετήσει ποτέ σε υψηλό κυβερνητικό αξίωμα είναι το γεγονός ότι «η μοναδική υπερδύναμη του κόσμου» υπέστη την πιο ντροπιαστική ήττα στα χέρια λίγων Σαουδαράβων οπλισμένων μόνο με κόφτες κουτιών, και δεν υπήρξε κατακραυγή για μια έρευνα για το πώς το σύνολο ενός συγκροτήματος στρατιωτικής / ασφάλειας ετήσιου κόστους τρισεκατομμυρίων δολαρίων απέτυχε εντελώς, σε κάθε τομέα του.

Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία μια υπερδύναμη δεν είχε βιώσει μια τέτοια ολοκληρωτική ήττα, και δεν υπήρξε κατακραυγή από τον Λευκό Οίκο, το Κογκρέσο, το Πεντάγωνο, τα μέσα ενημέρωσης για μια έρευνα. Πράγματι, υπήρχε ενεργός αντίσταση σε οποιαδήποτε έρευνα.

Οι άνθρωποι που είναι πολύ ηλίθιοι για να δουν τι σημαίνει αυτό είναι πολύ ηλίθιοι για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Οι απόψεις του κειμένου εκφράζουν τον αρθρογράφο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας