Η Ισραηλινή Κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την αύξηση της εποικιστικής τρομοκρατίας

1387
ισραηλινή

Η κ. Hanan Ashrawi, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), δήλωσε ότι η Ισραηλινή Κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της είναι υπεύθυνοι για την αύξηση της Ισραηλινής εποικιστικής τρομοκρατίας, αναφερόμενη στην απάνθρωπη δολοφονία του 38χρονου Hamdi Naasan, και στον τραυματισμό άλλων 30 αμάχων Παλαιστινίων από ένοπλους παραστρατιωτικούς ισλαμιστές.

Η Hanan Ashrawi ανέφερε: « Οι πολιτοφύλακες αυτοί προστατευόμενοι από τις ισραηλινές δυνάμεις, επιτέθηκαν στο χωριό Al-Mughayyir κοντά στη Ραμάλα, τρομοκρατώντας τους ανυπεράσπιστους κατοίκους και προκαλώντας χάος στο απομονωμένο χωριό. Το πολιτικό κλίμα του Ισραήλ αρνείται τα δικαιώματα των Παλαιστινίων και εκφράζει τον απαράδεκτο ρατσισμό εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Ως εκ τούτου, η έντονη κλιμάκωση των τρομοκρατικών επιθέσεων από ένοπλες ομάδες ισραηλινών εποίκων εναντίον παλαιστινίων πολιτών είναι φυσικό αποτέλεσμα της κουλτούρας του μίσους και του κλίματος υποκίνησης και βίας κατά των Παλαιστινίων, που η εξτρεμιστική ισραηλινή κυβέρνηση υιοθετεί και υποθάλπει».

Το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών στην κατεχόμενη Παλαιστινιακή επικράτεια (OCHA), δημοσίευσε μια έκθεση σύμφωνα με την οποία: «Από τις 30 Μαρτίου 2018, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη Λωρίδα της Γάζας, περισσότεροι από 250 Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένων 44 παιδιών, έχουν σκοτωθεί και 23.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων 5.500 παιδιών, έχουν τραυματιστεί. Συγκεκριμένα, 254 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα από ισραηλινούς πυροβολισμούς. Μεταξύ των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους ήταν 44 παιδιά και 4 γυναίκες. Κατά την ίδια περίοδο, 23.603 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν , εκ των οποίων 5.183 αγόρια, 464 κορίτσια και 1437 γυναίκες. Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων και τραυματισμών συνέβη το Μάιο του 2018 (80 θάνατοι και 5981 τραυματισμοί) κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων κατά της μεταφοράς της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ».

Τα χώματα, πλέον εκεί, έχουν βαφτεί κόκκινα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας