Η ευρυνόμενη διαπλοκή κυβέρνησης και Τσίπρα και η χουντικού τύπου αντιμετώπιση της ΛΑ.Ε

3292
διαπλοκή

Κυβέρνηση και πρωθυπουργός κατηγορούν σωστά τα κόμματα της μνημονιακής ”αντιπολίτευσης” για διαπλοκή με μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας έντυπα, κανάλια, ραδιόφωνα και δημοσιογράφους.
Την δική τους καμπούρα της διαπλοκής, όμως, που συνεχώς μεγαλώνει, κυβέρνηση και Τσίπρας όχι μόνο δεν την βλέπουν αλλά και επιμελώς την αποκρύπτουν.
Όπως καταγράφει κυριακάτικη εφημερίδα, μια προσεκτική παρατήρηση του νέου μιντιακού χάρτη άλλα αναδεικνύει.
Αυτή τη στιγμή ο κ. Τσίπρας και η ομάδα που τον συνοδεύει, διαθέτουν υπολογίσιμη, πια, διαπλεκόμενη προπαγανδιστική μηχανή και ελέγχουν μεγάλο αριθμό μέσων ενημέρωσης, μικρότερων και μεγαλύτερων. Και εξηγούμαστε…
Έχουν στη διάθεση τους τουλάχιστον 10 εφημερίδες ημερήσιες, σαββατιάτικες και κυριακάτικες. Ελέγχουν επίσης ευθέως πέντε τηλεοπτικά κανάλια, το μοναδικό πανεθνικής εμβέλειας ειδησεογραφικό πρακτορείο, άπειρες ιστοσελίδες και έναν στρατό ”εθελοντών” στα social media..
Έτσι μπορεί κανείς να υποστηρίξει πια ότι η κυβέρνηση, με τη βοήθεια, φυσικά και του κράτουςφέουδο, έχει χτίσει πλέον τη δική της διαπλοκή, η οποία μάλιστα διακρίνεται για την στράτευση της.
Οπότε όλα αυτά περί ”άλλης διαπλοκής” καλό θα είναι στο εξής να μη λέγονται, γιατί και η κοροϊδία έχει όρια.
Η μόνη πραγματική αλήθεια, μας έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε, είναι ότι είτε διαπλοκή της ΝΔ λέγεται είτε διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ είναι, είτε κρατικά μέσα ονομάζονται, όλα από κοινού συμπεριφέρονται με το γνωστό από την επταετία χουντικό τρόπο απέναντι στη ΛΑ.Ε: την φιμώνουν απολύτως.
Ιδιαίτερα, η φίμωση της ΛΑ.Ε είναι εντυπωσιακή από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου εφημερίδες όπως η ΕΦ.ΣΥΝ αλλά και η Αυγή και κανάλια, όπως αυτά της ΕΡΤ, συμπεριφέρονται απέναντι στις τοποθετήσεις και τις δραστηριότητες της ΛΑ.Ε χειρότερα από την συμπεριφορά του Ριζοσπάστη!
Τόσο, λοιπόν, φοβούνται την ΛΑ.Ε, αναρωτιούνται τα στελέχη της;
Όχι μόνο την φοβούνται τόσο αλλά αποτελεί και τον καθημερινό εφιάλτη τους.
Αληθινό εφιάλτη για τους ίδιους και το βρώμικο, διεφθαρμένο και δουλοπρεπές σύστημά τους.

Λ.Δ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας