Η ΕΠΟ υπό εποπτεία

1725
ΕΠΟ

Η εμπιστοσύνη των διεθνών ομοσπονδιών FIFA και UEFA αντίστοιχα απέναντι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) δοκιμάζεται.

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της επιστολής της γενικής γραμματέως της FIFA, Φάτμα Σαμούρα, φαίνεται να παίρνει «σάρκα και οστά» αφού οι πληροφορίες φέρουν να βρίσκεται στη χώρα μας ο «υπερσύμβουλος» με στόχο να «εκπονήσει στρατηγικό πλάνο με μετρήσιμους στόχους για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της ΕΠΟ».

Μάλιστα, χθες Πέμπτη 28/06, φέρεται να παρευρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδεία του επικεφαλής του τμήματος διεθνών ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο, και να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα στοιχεία του «υπερσυμβούλου», ωστόσο από το ρεπορτάζ φαίνεται να προκύπτει πως πρόκειται για Τσέχο πρώην γραμματέα της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δημοκρατίας της Τσεχίας, νυν συνεργάτη της FIFA και της UEFA.

Άγνωστο παραμένει επίσης εάν θα δώσει το παρόν στη σημερινή γενική συνέλευση. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να παρουσιάσει το στρατηγικό πλάνο μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018 ενώ η παρουσία του θα είναι καθημερινή στην ΕΠΟ με χρονικό ορίζοντα το πολύ ενός έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας