Η «Ανυπότακτη Ήπειρος» στο Περιφερειακό Συμβούλιο

1305
νουτσόπουλος

Η «Ανυπότακτη Ήπειρος» με τη βούληση και τη ψήφο του Ηπειρώτικου λαού εκλεγεί έναν περιφερειακό σύμβουλο, όπως τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης που στηρίχθηκε από τη «Λαϊκή Ενότητα» στην Ήπειρο, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Ο κ. Νουτσόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους και όλες που τίμησαν την παράταξη με τη ψήφο τους και την εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Δεσμευόμαστε να είμαστε η φωνή των πολιτών και να βάλουμε ένα stop στις βάρβαρες αντικοινωνικές πολιτικές, που οι μνημονιακές παρατάξεις θα προσπαθήσουν να περάσουν τα επόμενα 5 δύσκολα χρόνια που έρχονται. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αναδείξουμε και να φέρουμε στο προσκήνιο όλες τις αγωνίες και τις σκέψεις των πολιτών της περιφέρειας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ψήφος τους σε καμία περίπτωση δε θα πάει χαμένη» τονίζει ακόμα ο κ. Νουτσόπουλος.

Τέλος ευχαριστεί και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του, καθώς και όλα τα μέλη που εργάστηκαν σκληρά για να υπάρξει αυτό το θετικό αποτέλεσμα, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η «Ανυπότακτη Ήπειρος» ήρθε για να μείνει, καταλήγει η ανακοίνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας