Ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε

1809
πεσυπ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, επιβραβεύοντας τη συνέπεια τη  σταθερότητα και την αγωνιστικότητα μας για τα προβλήματα της Πελοποννήσου  και των πολιτών της όλα αυτά τα χρόνια.

Δεσμευόμαστε:

Να συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως μέχρι σήμερα στον δημόσιο βίο.

Να είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των κινημάτων των αγωνιζόμενων πολιτών.

Να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες έτσι ώστε μαζί με τους πολίτες και άλλες περιφερειακές δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να συμπορευτούμε μετεκλογικά να δίνουμε τη μάχη για να αποτρέπουμε δυσμενείς εξελίξεις και να επιβάλουμε θετικές λύσεις για τα  συμφέροντα των πολιτών ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυρίαρχων δυνάμεων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού  αλλά και όλους και όλες τους φίλους-ες  της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» που δώσαμε με μεγάλη συντροφικότητα και  αυταπάρνηση  αυτή την δύσκολη αλλά ωραία μάχη. Η «Αγωνιστική Συνεργασία  Πελοποννήσου» ήρθε για να μείνει και  θα συνεχίσει  να λειτουργεί  συλλογικά και δημοκρατικά για  να είναι ο αγώνας της αποτελεσματικός για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας