Ερντογάν στον τουρκικό λαό-“Ας είμαστε έτοιμοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

656
Ας είμαστε έτοιμοι για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο

Η ομιλία του Τούρκου προέδρου συγκλόνισε τον τουρκικό λαό αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε τον τουρκικό λαό να προετοιμαστεί για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι η Συρία θα προκαλέσει τη σύγκρουση για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι κατασκευάζουν 20 βάσεις στη Συρία.

Αλλά, όπως φαίνεται ο Ερντογάν δεν εξέφρασε θυμό (οργή) για την Ελλάδα, αλλά υπογράμμισε ότι η χώρα του δεν χρειάζεται συμμάχους και ότι θα παράγει τα δικά της όπλα επειδή έχει «κακούς γείτονες».

Επιτέθηκε, ωστόσο, στην ΕΕ που υποστήριξε την Ελλάδα σε αυτήν την περίοδο κρίσης. Ο Πρόεδρος κάλεσε τον τουρκικό λαό να προετοιμαστεί για όλα τα σενάρια.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι τους δόθηκαν 400 δισεκατομμύρια ευρώ. Όταν οι χώρες φυσικού αερίου και πετρελαίου έχουν προβλήματα, σίγουρα τις βοηθούν. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα, της γυρίζουν την πλάτη. Αλλά θα κάνουμε τις δικές μας θυσίες.

Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν 20 βάσεις στη Συρία, οι οποίες στρέφονται εναντίον της Ρωσίας και θα μπορούσαν να είναι η αιτία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί οι Αμερικανοί χτίζουν βάσεις στη Συρία;

Πού είναι οι ρωσικές και ιρανικές δυνάμεις όταν χρειάζονται;

Ας είμαστε επίσης έτοιμοι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο», είπε.

ΠΗΓΗ: echedoros-a.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας