Επιστολή του Ν. Λιμτσούλη στην εφημερίδα Ελευθερία Λάρισας: Περί πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας ανέργου, νοσηλευομένου, με τρία ανήλικα παιδιά

1499
πλαίσιο

Ο Ν. Λιμτσούλης από τη Νίκαια της Λάρισας απέστειλε και στην Iskra επιστολή που έστειλε πρώτα στην Ελευθερία της Λάρισας σχετικά με τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας του Α.Φ, ανέργου, νοσηλευομένου, με τρία ανήλικα παιδιά.

 

Καλημέρα σας.
Χθες συντελέστηκε ένα ”έγκλημα” από ντόπιους υπηρέτες των ”κακών” Ευρωπαίων και ντόπιους γερμανοτσολιαδες, από κρυφούς ασπάλακες, από κηφήνες που δυστυχώς έχουν μανδύα δήθεν ανθρώπινο και είναι έτοιμοι να ρουφήξουν στην κυριολεξία το αίμα συνανθρώπων μας και μάλιστα χωρίς κανένα ενδοιασμό, άλλα και χωρίς κανένα φόβο για τις συνέπειες των πράξεών τους.
Το σχετικό θέμα το έχει ”ανεβάσει” το iskra.gr, αλλά το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί του έχω βαφτίσει τον ένα γιο του.
Ο Ραπανος και η παρέα του στη alfa bank του πήρανε το σπίτι του με το ”έτσι θέλω”! Έκαναν πλειστηριασμο και το πήρανε οι ίδιοι! Άλλα το ”έγκλημα”που επισύρει την παραδειγματικη τιμωρία τους και τη φυλάκιση τους είναι τούτο::
Είχανε έρθει σε συμφωνία μαζί του κι  ενώ συνάμα νοσηλευότανε στον  ”ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ” με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας (στην κυριολεξία με το ένα πόδι στον τάφο, γιατί δεν γνώριζε την έκβαση και πορεία της υγείας του), συμφωνήσανε και σταματήσανε τις διαδικασίες του πλειστηριασμου με την υποχρέωση του να τους καταβάλλει την αποζημίωση του από την απόλυση του από τη δουλειά του καθώς και το τίμημα από την πώληση ενός σπιτιού που είχε σε επαρχιακή πόλη, πράγματα που έκανε εκπληρωνοντας έτσι τα συμφωνηθέντα κι αυτοί οι της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ αντί να τηρήσουν το λόγο τους (υπάρχουν όλα τα χαρτιά της αλληλογραφιας) αντί να ρυθμίσουν το υπόλοιπο, προχωρησανε χθες τον πλειστηριασμο και του πήρανε την πρώτη κατοικία, με το έτσι θέλω και μάλιστα χωρίς να υπάρχει άλλος υπερθεματιστης!
Το ερώτημα που θέτω δια μέσου της εφημερίδας σας προς την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και κάθε ευαισθητοποιημενο αρμόδιο είναι :  Δεν γνώριζε κανείς την υπόθεση, όμως τώρα που τη γνωρίζουν, τι θα κάνουν?
-Θα πράξουν το σωστό ώστε ν’ακυρωθει η πράξη με παράλληλη παραδειγματικη τιμωρία των ΕΝΟΧΩΝ?

 

ΜΦ@ΑΧ
Νίκος Λυμτσιούλης
Νίκαια Λάρισας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας