Ενδεχόμενο για διόδια στο κέντρο Αθήνας, λες και είναι οικόπεδο τους

255
διόδια στο κέντρο Αθήνας

Οι άνθρωποι ζούνε… αλλού!  Τόση «αριστεία», πια, δεν αντέχεται!   Βγήκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής και… χαλαρά δήλωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπούνε διόδια  για την είσοδο Ι.Χ. στο κέντρο της Αθήνας!

Το ‘πε έτσι, πέταξε την κουβεντούλα του, λες και το κέντρο της Αθήνας είναι χωράφια από το σόι του! Έβαλε, μάλιστα, και λίγη … θεωρία περί ρύπανσης. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ο κύριος υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της κυβερνήσεως Μητσοτάκη:

«Ο ρυπαίνων πληρώνει. Είναι μια πολιτική που έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Η Ε.Ε. έχει θέσει πολύ φιλόδοξους στόχους για την κλιματική αλλαγή. Είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι. Είναι κάτι το οποίο θα συζητήσουμε και θα δούμε, τίποτε δεν αποκλείεται», δήλωσε στο ραδιόφωνοτου ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μπούνε διόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Να φανταστούμε, κύριοι της κυβερνήσεως, ότι αυτά τα διόδια που φαντασιώνεστε θα τα αναλάβει μια εταιρεία για κάποιον «κόπο» που θα ανακαλύψετε ότι θα κάνει! Ειλικρινά, σας το λέμε ευθέως: Δεν πάτε καλά!

Πηγή: Ημεροδρόμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας