Ελλάδα 2020: Πεθαίνοντας επειδή δεν μπορείς να ζεσταθείς

873
οικογένεια

Στη «μεταμνημονιακή» Ελλάδα, στην Ελλάδα της «κανονικότητας», της «αριστείας» και της «ανάπτυξης» μέσα σε λίγες ώρες χάθηκαν 4 ανθρώπινες ζωές. Δεν μπόρεσαν να ζεσταθούν, είτε καθόλου, είτε με στοιχειώδη ασφάλεια.

  • Κέρκυρα: Μια γυναίκα 63 χρονών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της«Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία», δήλωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας. Η σορός της εντοπίστηκε από τους γείτονές της όταν την αναζήτησαν. Δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες. Έμενε μόνη της, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης.
  • Μεταξουργείο: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή από αναθυμιάσεις από σόμπα υγραερίου στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία. Ήταν ζευγάρι ΠακιστανώνΤους βρήκαν τα παιδιά τους που κοιμόντουσαν σε διπλανό δωμάτιο. Η οικογένεια είχε ανάψει ένα θερμαντικό σώμα που λειτουργούσε με γκάζι και πιθανότατα υπήρξε διαρροή. Τα παιδιά ηλικίας, 11, 17 και 19 ετών, είδαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
  • Κομοτηνή: Ένα 7χρονο κοριτσάκι βρήκε φρικτό θάνατο όταν πήρε φωτιά το παράπηγμα, στον συνοικισμό Αλάν Κογιού, στο οποίο έμενε με την οικογένειά του. Κλήθηκε η Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά. Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό το κοριτσάκι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παράγκα έμεναν συνολικά επτά παιδιά με τους γονείς τους. Σώθηκαν τα έξι παιδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας