Εγκληματικές συνέπειες της εγκατάλειψης-Κατέρρευσε η στέγη της ΛΑΡΚΟ-Εκτός λειτουργίας επ’αόριστον

470
Εγκληματικές συνέπειες της εγκατάλειψης

Η παραγωγική βάση της χώρας σε συνεχή κατάρρευση

Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα η κακοκαιρία καθώς σύμφωνα με πηγές των εργαζομένων σημειώθηκε κατάρρευση της στέγης ηλεκτροκαμίνων. Ευτυχώς την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εντός της μονάδας, η οποία ήταν κλειστή για συντήρηση. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το εργοστάσιο δε λειτουργεί προς το παρόν αλλά αυτό οφείλεται στη διακοπή του ρεύματος υψηλής τάσης λόγω πτώσης των δέντρων.

Η βλάβη στο ρεύμα, κατά τις ίδιες πηγές σύντομα θα αποκατασταθεί και θα ξεκινήσει ξανά η λειτουργία του εργοστασίου. Σημειώνεται ότι το εργοστάσιο τις τελευταίες ώρες δεν είναι προσβάσιμο γιατί έχει πολύ χιόνι στην περιοχή και δεν μπορούν να φτάσουν εκεί οι εργαζόμενοι. Παράλληλα χωρίς ρεύμα παραμένει και ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Λάρυμνας είναι πεπαλαιωμένες με ελλιπή συντήρηση, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Υπενθυμίζεται τέλος ότι η ΛΑΡΚΟ τελεί υπό ιδιωτικοποίηση μέσω των δύο εν εξελίξει παράλληλων διαγωνισμών που διενεργούνται από το ΤΑΙΠΕΔ και τον ειδικό διαχειριστή και στους οποίους έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 6 επενδυτικά σχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας