Δ.Μιχαηλίδου: “Άριστη” ως “εθνική ψυχίατρος” αλλά επικίνδυνη στην κυβέρνηση

2382
επικίνδυνη

Με ένα δυσνόητο και ανερμάτιστο παραλήρημα άγνοιας, εξυπνακισμού και εμπάθεια σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου τον Μάρτιο του 2019 η νυν υφυπουργός Εργασίας και τότε σύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη, Δόμνα Μιχαηλίδου, έφτασε να μιλήσει για “αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα” και να χαρακτηρίσει “πάσχοντες από ψυχική νόσο” όσους υποτίθεται έκαναν αυτήν την “αγιοποίηση”, ψυχική νόσος η οποία από ατομική εξελίχθηκε σε “συλλογική ψυχική νόσο” κατά την ψυχίατρο και εθνική ψυχοθεραπεύτρια φερέλπιδα και υπερφιλόδοξη κ. Δόμνα Μιχαληλίδου.

Δεν ξέρω αν γνωρίζει τα λεγόμενα της ο Κυρ. Μητσοτάκης και τα εγκρίνει.

Δεν ξέρω, επίσης, αν αυτό είναι το πολιτικοϊδεολογικό κλίμα που κυριαρχεί στο περιβάλλον του και ιδιαίτερα στους πιο στενούς και νεαρούς συνεργάτες του.

Ένα ξέρω: Η νέα super star με το δημοσιεσχετίστικο πλατύ χαμόγελο και τον κυνικό αμοραλισμό απέναντι σε χιλιάδες και χιλιάδες εξορισθέντες, φυλακισμένους, βασανισθέντες και νεκρούς του αντιδικτατορικού αγώνα, δεν μπορεί να έχει θέση πλέον στην κυβέρνηση.

Εκτός αν οδεύουμε σε άλλες δύσμορφες καταστάσεις του παρελθόντος, με νέο μεταμοντέρνο προσωπείο, που δεν θέλω να υποψιάζομαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας