Δραματικός Μακρόν για πανδημία-Υποχρεωτική(!)τρίτη δόση εμβολίου για 65 και άνω

565
Δραματικός Μακρόν για πανδημία

Παρουσιάζοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Ευρώπη αποτελεί το επίκεντρο του πέμπτου κύματος πανδημίας, ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης για τους άνω των 65 ετών ώστε να παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τέσσερις μήνες μετά το τελευταίο τηλεοπτικό διάγγελμα, ο γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, απευθύνθηκε και πάλι στους συμπατριώτες του εστιάζοντας στο μέτωπο της πανδημίας του κοροναϊού -εν μέσω έξαρσης στην Ευρώπη- καθώς και της οικονομίας.

Παρουσιάζοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας, όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η Ευρώπη αποτελεί το επίκεντρο του πέμπτου κύματος πανδημίας, ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης για τους άνω των 65 ετών ώστε να παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο γάλλος πρόεδρος επεσήμανε ότι η αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού και των νοσηλειών είναι ανησυχητική και κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. «Εμβολιαστείτε. Εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Εμβολιαστείτε για να ζήσετε φυσιολογικά».

Στο διάγγελμά του ζήτησε να επιταχυνθούν οι αναμνηστικές δόσεις εμβολίου για ηλικιωμένους και ευάλωτους πολίτες και είπε ότι η τρίτη δόση θα διατεθεί σε άτομα ηλικίας 50-64 ετών από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε το διάγγελμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας