Γ.Παπανδρέου: Αφού «έσωσε» τη χώρα, πάει να «σώσει» και το ΚΙΝΑΛ!

1284
πάει να «σώσει» και το ΚΙΝΑΛ

Η ματαιοδοξία δεν έχει όρια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που χωρίς να ρωτήσει κανένα και σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές επαγγελίες του, έριξε τη χώρα από το ηρωικό Καστελόριζο, ερήμην των πάντων, λες και ήταν κληρονομική ιδιοκτησία του, στη μεγαλύτερη μεταπολεμική περιπέτεια της, την παγίδα των μνημονίων, ο άνθρωπος αυτός βρήκε το θράσος να θέλει να «σώσει» τώρα και το απισχνασμένο ΚΙΝΑΛ, στο οποίο μετέτρεψε το παλαιό κραταιό ΠΑΣΟΚ. Και απ’ ότι μαθαίνουμε η ματαιοδοξία του καθόλου δεν σταματά εδώ!

Ο Γ. Παπανδρέου με τη δήλωση της υποψηφιότητας του τρομοκράτησε κυριολεκτικά τον λαό, λέγοντας ότι χρειαζόμαστε μια «Νέα Αλλαγή». Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η παλιά αλλαγή στη χώρα που έκανε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός ήταν το πρώτο μνημόνιο, τότε, αλλοίμονο, τι μας περιμένει με τη «Νέα Αλλαγή» που μας υπόσχεται τώρα, την οποία ευτυχώς δεν θα έχει την τύχη να την δοκιμάσει στην πλάτη μας, επιτείνοντας την πιο καταστροφική μετεμφυλιακή πορεία της χώρας, την οποία ο ίδιος ανεύθυνα άνοιξε.

Πολιτικοί κύκλοι υπογράμμιζαν ότι ο ΓΑΠ, ακόμα και από την πρώτη δήλωση του, έσπευσε να αποσαφηνίσει μέσα από τις γραμμές των όσων είπε, ότι το ΚΙΝΑΛ, υπό την ενδεχόμενη Προεδρία του, θα προσανατολιστεί να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο άλλωστε τόσο ο ίδιος όσο και το ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο, βοήθησαν να ανέβει στην εξουσία τον Αύγουστο του 2015, υπερψηφίζοντας τότε το τρίτο μνημόνιο του Τσίπρα.

Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι η διαφαινόμενη σύμπλευση τού υπό τον Γ. Παπανδρέου ΚΙΝΑΛ (ή σε αναπαλαίωση ΠΑΣΟΚ) με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι παράξενο αν συνοδευθεί με τον άτυπο αλλά σφοδρό προσωπικό ανταγωνισμό των Τσίπρα και ΓΑΠ για τα πρωτεία, πράγμα που ούτως ή άλλως θα συμβεί.

Ο Αλ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να καταστεί από σπόντα το πρώτο «θύμα» της τυχόν αναρρίχησης του ΓΑΠ στην Προεδρία του ΚΙΝΑΛ και των ματαιόδοξων φιλοδοξιών του.

Σε κάθε περίπτωση το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί ως «Νέα Αλλαγή» ο ΓΑΠ είναι ένα «Νέο Καστελόριζο», το οποίο, ακόμα χειρότερα, μπορεί να καταστεί τώρα ένα «οικονομικό» και «εθνικό» Βατερλό από κοινού!

Ευτυχώς, όμως, ο λαός δεν πρόκειται να δώσει στον ΓΑΠ την ευκαιρία να επιφέρει την χαριστική βολή στην χώρα.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια μεγάλη δημοκρατικη ΑΝΑΤΡΟΠΗ και όχι από κληρονομικές δυναστείες ή τις χονδροειδείς κωλοτούμπες και τα ψέματα του Τσίπρα.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας