Γεωργιάδης: Απειλές εξόντωσης – “Lockdown χωρίς χρήματα οι ανεμβολίαστοι”!

340
Γεωργιάδης απειλές εξόντωσης

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση το φθινόπωρο θα βάλει σε lockdown τους ανεμβολίαστους πολίτες χωρίς να τους ενισχύει οικονομικά, ουσιαστικά εξοντώνοντάς τους. 


Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γεωργιάδης αφού πρώτα δήλωσε πως η ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλο lockdown λέγοντας πως «Αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί» (σ.σ.: ενώ τώρα την έχουν κάνει να… «ανθεί» και να αναπτύσσεται με 360 δισ. ευρώ χρέος και 230% έλλειμμα!) και πως «η Ελλάδα μπόρεσε να στηρίξει την κοινωνία με τα χρήματα που ήρθαν από την Ευρώπη, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν». 

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης εκτόξευσε τις πρωτοφανείς απειλές εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών, υπονοώντας πως θα μπουν μόνο αυτοί σε lockdown χωρίς να τους δίνει το κράτος λεφτά, ουσιαστικά «τελειώνοντας» τους ίσως και βιολογικά αφού δεν θα έχουν να φάνε παρά μόνο από συσσίτια κτλπ.: 

«Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να μην συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, ότι μπορούν να μην εμβολιαστούν επειδή έχουν κάποιες θεωρίες και το παίζουν λοιμωξιολόγοι», είπε. 

«Κι επειδή το παίζουν λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν ότι έχει πιο μεγάλη σημασία γι’ αυτούς τι είδαν σε ένα βίντεο στο youtube ή τι διάβαζαν σε ένα άρθρο κάποιου δημοσιογράφου, από ότι τους λένε οι “ειδικοί”. Αν νομίζουν ότι δεν βαριέσαι θα κλείσουμε το χειμώνα και θα μας δίνει το κράτος λεφτά κάνουν λάθος.», κατέληξε.

Το ενδεχόμενο του lockdown μόνο για ανεμβολίαστους το φθινόπωρο είναι κάτι που έχουν προκρίνει «κορυφαία» κυβερνητικά στελέχη όπως ο κ.Σκέρτσος και η κα. Πελώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας