«Βόμβα» Αρβανίτη: «Δεκαπλάσιοι μη Covid-19 θάνατοι σε εμβολιασμένους»!

Δεκαπλάσιοι μη Covid-19 θάνατοι

«Έχουμε 24.000 παραπάνω θανάτους σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας»

«Ρουκέτες» εξαπέλυσε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που δημοσίευσε προ λίγων ημερών η βρετανική κυβέρνηση. 

Ο Κ.Αρβανίτης αναφέρθηκε στους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους που δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Όπως τόνισε οι μηνιαίοι μη Covid-19 θάνατοι ανά εκατομμύριο από κάθε αίτιο είναι 1.165 σε εμβολιασμένους και 255 σε ανεμβολίαστους. 

Και συνέχισε τονίζοντας ότι «σχεδόν δεκαπλάσιοι είναι οι θάνατοι από κάθε αίτιο στους διπλοεμβολιασμένους απ’ ότι στους ανεμβολίαστους. Δηλαδή αυτή η υπερβάλλουσα θνητότητα που είχαμε μιλήσει για τον ελληνικό πληθυσμό, αλλά και για ξένους, δεν αφορά ομοιόμορφα όλο τον πληθυσμό κάθε χώρας αλλά μαστίζει κυρίως τους διπλοεμβολιασμένους. Αυτοί παρά την όποια μικρή προστασία έχουν από το εμβόλιο απέναντι στον Covid-19 απ’ ότι φαίνεται έχουν μια τεράστια θνητότητα απ’ όλα τα άλλα αίτια». 

Ο γιατρός επισήμανε, μιλώντας στο «Aνατρεπτικό Δελτίο» ότι αυτά τα στοιχεία προφανώς ισχύουν και για την Ελλάδα.

«Οι Έλληνες δεν είναι από άλλον πλανήτη. Αυτά που ισχύουν για τον αγγλικό πληθυσμό λίγο πολύ ισχύουν και για τον ελληνικό, άρα ανάλογα αποτελέσματα υπάρχουν και εδώ και προφανώς δεν θέλουν να τα βγάλουν. Εδώ και μερικούς μήνες δεν μας δίνουν ακόμη και στατιστικά που αφορούν ληξιαρχεία, έχουν σταματήσει να ανανεώνουν από τις 9/9 και μετά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε εκ νέου και στην αύξηση των θανάτων απ’ όλα τα αίτια στη χώρα μας λέγοντας ότι «έχουμε μιλήσει για το θανατικό που έχει πέσει στην ελληνική κοινωνία από τον Μάρτιο και μετά. Έχουμε έναν ρυθμό ο οποίος φτάνει στις 24.000 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας