Βαρηκοΐα έπιασε τον Δημ. Κουτσούμπα όταν μιλούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

3219
Πρόεδρος

Μια εκλεκτή χαρούμενη παρέα σε μια ωραία ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της “αποικίας”, που αυτοχαρακτηρίζεται Δημοκρατία, Πρ. Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων σε κοκτέιλ και αναμνηστική φωτογραφία στον ειδικό χώρο του Προεδρικού Μεγάρου για την επέτειο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε στην προσφώνηση του ο Πρ. Παυλόπουλος την εμβληματική επέτειο τιμούμε “ενωμένες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας(!)” και μέσα απ’ αυτήν την αρραγή ενότητα”, κατέληξε, “διακηρύσσουμε την αδιαπραγμάτευτη απόφαση μας της υπεράσπισης της δημοκρατίας”.

Όλοι ενωμένοι, λοιπόν, κατά τον Πρ. Παυλόπουλο, από τον Κυρ. Βελόπουλο έως τον Δ. Κουτσούμπα και από τον Μητσοτάκη και την Γεννηματά μέχρι τον Βαρουφάκη, σε μια αρραγή ενότητα υπεράσπισης των δημοκρατικών θεσμών που, κατά τον Πρ. Παυλόπουλο, “λειτουργούν άψογα” και ακόμα δίνουν το παράδειγμα στις άλλες χώρες της αγίας “ευρωπαϊκή μας οικογένειας” πως “τα μορφώματα φασισμού ή και ναζισμού δεν έχουν θέση στο Ιερό Πτολίεθρο της Δημοκρατίας μας, στην Βουλή των Ελλήνων”, κατέληξε πομπωδώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τέτοιο πλυντήριο για τον επικίνδυνο ακροδεξιό τυχοδιώκτη Κυρ.Βελόπουλο δύσκολα μπορούσε να υπάρξει και μάλιστα με επίσημη “καθολική πολιτική συναίνεση”. Οπως δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιος επίσημος εξωραϊσμός της αποικιοκρατούμενης δημοκρατίας των μνημονιακών πραξικοπημάτων, της ευρωατλαντικής παράδοσης και του δημοψηφισματικού “ΟΧΙ” που ατιμωτικά έγινε “ΝΑΙ”.

Και καλά για τον Βαρουφάκη δεν το συζητάμε, όταν ακούει για “αρραγή ενότητα όλων των (τάχα) δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων” για “ευρωπαϊκές (και παγκοσμιοποιητικές) οικογένειες” και άλλες τέτοιες ευγενείς προσμίξεις -για να μην αναφέρουμε την σωστή λέξη -“κατουριέται” από ικανοποίηση.

Αλλά ο Δ. Κουτσούμπας βαρηκοΐα είχε εκείνη την ώρα που μίλαγε ο Πρόεδρος της “Μπανανίας”;

Δεν άκουγε όλες αυτές τις προσβλητικές για την νοημοσύνη μας γελοιότητες και τις παραμυθιαστικές ενωτικές φασολάδες ενός πραξικοπηματία Προέδρου, εντολοδόχου και εκφραστή μια διαπλεκόμενης και εκχωρημένης κατεστημένης πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας;

Έτσι τιμώνται όσοι αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για να φύγει η προδοτική Χούντα και να προασπίσουν την Κύπρο από την προδοσία και την Τουρκική εισβολή, η οποία αναβιώνει στις μέρες μας με τον θαλάσσιο Αττίλα-3;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας