Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια βόλεϊ. Δημοσίευσαν φωτογραφίες

253
Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια βόλεϊ

Μόνο η λέξη «φρίκη» μπορεί να περιγράψει όσα συνέβησαν στο Αφγανιστάν καθώς οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν μια νεαρή αθλήτρια του βόλεϊ γυναικών και ανάρτησαν φωτογραφίες του κεφαλιού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την είδηση έκανε γνωστή ο προπονητής της Mahjabin Hakimi, σε συνέντευξή του στην Persian Independent, με την σοκαριστική εκτέλεση να συμβαίνει στις αρχές Οκτωβρίου στην Καμπούλ

Μάλιστα, το… στίγμα έδωσε στο αυστραλιανό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο SBS αξιωματούχος των Ταλιμπάν, δηλώνοντας ότι «ο αθλητισμός δεν θεωρείται κατάλληλος ούτε αναγκαίος για τις γυναίκες».

Όπως διευκρίνισε ο αξιωματούχος, η απαγόρευση ισχύει και για την εθνική ομάδα κρίκετ γυναικών του Αφγανιστάν, διότι μπορεί ξαφνικά να αποκαλυφθεί κάποιο μέρος του σώματός τους.

«Δεν νομίζω ότι θα επιτραπεί στις γυναίκες να παίζουν κρίκετ, διότι δεν είναι απαραίτητο οι γυναίκες να παίζουν κρίκετ», δήλωσε. «Στο κρίκετ μπορεί να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση όπου το πρόσωπο και το σώμα τους δεν θα είναι καλυμμένα. Το Ισλάμ δεν το επιτρέπει αυτό στις γυναίκες», σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας