Αποκαλύπτουμε τους ψεύτες Τσίπρα, Κοντονή και Τσακαλώτο. Στο σφυρί την Τετάρτη δεκάδες πρώτες κατοικίες, καταστήματα και μικρά οικόπεδα.

2197
έξωση

Το 70% των 270 ακινήτων που εκπλειστηριάζονται κάτω από 300 χιλ ευρώ.
Οι μαζικοί πλειστηριασμοί που προωθούνται παράνομα την Τετάρτη (9/1/18), είτε στις περικυκλωμένες με ΜΑΤ αίθουσες των ειρηνοδικείων είτε με αδιαφανείς αντιδημοκρατικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα συμβολαιογραφεία, έρχονται να διαψεύσουν παταγωδώς τους Αλ. Τσίπρα, Στ. Κοντονή και Ευκλ. Τσακαλώτο, οι οποίοι ξεδιάντροπα ισχυρίζονται ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ακινήτων κάτω από 300 χιλ. ευρώ.
Ενδεικτικά και μόνο καταγράφουμε από το επίσημο Δελτίο Πλειστηριασμών, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και σπιτιών που σχεδιάζονται για αύριο Τετάρτη (9/1/18), εναντίον πολιτών και οικογενειών που θα κλαίνε για όλη τους τη ζωή και όχι για επικοινωνιακούς λόγους κάθε 5η Ιουλίου.
Και να σκεφθούμε ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και οι τράπεζες δεν αποκαλύπτουν πλήρως τα αρπακτικά σχέδια τους σε βάρος των λαϊκών σπιτιών και περιουσιών, προσπαθώντας να εξωραΐσουν τις απάνθρωπες προθέσεις τους.
Ιδού ορισμένοι από τους πλειστηριασμούς της Τετάρτης:

Ειρηνοδικείο Αθηνών

  • Πλειστηριασμός από Alpha Bank πρώτης κατοικίας στην Αγ. Βαρβάρα με τιμή εκκίνησης 56.000€ για χρέος 106.000€.
  • Πλειστηριασμός διαμερίσματος και καταστήματος στου Ζωγράφου από Alpha Bank με τιμή εκκίνησης 126.000€ και για χρέος 278.000€.
  • Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στου Γκύζη από Τράπεζα Πειραιώς με τιμή εκκίνησης 257.000€ για χρέος 50.000€.
  • Πλειστηριασμός από Alpha Bank βιοτεχνικού κτηρίου στο Μοσχάτο με τιμή εκκίνησης 50.000€.

Ειρηνοδικείο Κρωπίας

  • Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στον Γέρακα από Eurobank για χρέος 50.000€ και με τιμή εκκίνησης 257.000€.

Ειρηνοδικείο Πειραιά

  • Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας από Alpha Bank για χρέος 74.000€

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

  • Πλειστηριασμός γραφείων στο κέντρο της Αθήνας από Eurobank για χρέος 50.000€ και τιμή εκκίνησης 56.000€

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι το 70% περίπου, από τους 280 συνολικά σχεδιαζόμενους πλειστηριασμούς της Τετάρτης αφορούν ακίνητα αξίας κάτω των 300 χιλ €.

Αυτοί είναι, λοιπόν, κατά τους κυβερνητικούς Kolotoubes οι ”στρατηγικοί κακοπληρωτές”, ένας πρόσθετος νεολογισμός κακόγουστης προπαγάνδας για αφελείς, που, όπως φαίνεται, υπάρχουν!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας