Ανυπότακτη Αττική: Κάλεσμα Αντιφασιστικής συγκέντρωσης (17/5-Κολωνός). Καμία ανοχή στις φασιστικές φιέστες

1454
αττική

Η δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής προγραμματίζει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξής της για το Δήμο Αθηναίων «Ελληνική Αυγή», σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 17:00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό. Βασικός ομιλητής είναι ο ναζιστής Ηλίας Κασιδιάρης ένα από τα βασικά στελέχη της ΧΑ που εμπλέκονται σε δολοφονικές επιθέσεις και κυνήγι αγωνιστών, αντιφασιστών και μεταναστών στους δρόμους της Αθήνας.

Μπροστά στην κοινωνική εξαθλίωση και την επανεμφάνιση συντηρητικών ιδεολογημάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την υποχώρηση του λαϊκού κινήματος, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να βρει και πάλι χώρο για να διαχύσει το ακροδεξιό, ρατσιστικό της δηλητήριο στην κοινωνία. Οι φασίστες επιδιώκουν τον κατακερματισμό, την διάλυση και τελικά την ήττα του κόσμου της εργασίας, των ανέργων, των νέων, των μεταναστών, προσφέροντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες υπηρεσίες στο σύστημα της καταπίεσης. Η συντηρητική ατζέντα της ΝΔ βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση κλείνοντας ολοένα και περισσότερο το μάτι στην ακροδεξιά. Ενσωματώνει όλα τα αντιδραστικά κοινωνικά και πολιτικά μέτρα που και η Χρυσή Αυγή υπηρετεί από την ημέρα ίδρυσής της, δηλαδή την καταδίκη και καταστολή των αγώνων, το ρατσιστικό λόγο σε συνδυασμό με την μηδενική προστασία των προσφύγων και των μεταναστών, την προσπάθεια να κάνουν το λαό να ξεχάσει την ιστορία του.

Δεν αρκεί η δικαστική και νομική καταδίκη των φασιστών της νεοναζιστικής συμμορίας για να υποχωρήσουν. Δεν αρκεί η διακηρυκτική «απομόνωση» που οι καθεστωτικές δυνάμεις προτάσσουν εναντίον της, ενώ παράλληλα την ενισχύουν δίνοντάς της χώρο σε ΜΜΕ. αλλά και στις γειτονιές και σε Δήμους για τις φασιστικές της συγκεντρώσεις.

Απαιτείται η συγκρότηση πλατιών αντιφασιστικών πρωτοβουλιών και ενός μαζικού και ενιαίου αγώνα από το σύνολο των δυνάμεων του κινήματος, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τον κόσμο των γειτονιών, ώστε να μην αφήσουμε τους φασίστες να πραγματοποιούν προεκλογικές φιέστες ανενόχλητοι στις πόλεις μας.

Η Ανυπότακτη Αττική καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση- διαδήλωση σήμερα στις 17:00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, με προσυγκέντρωση στις 16:30 στο σταθμό μετρό Κεραμεικός με σκοπό την ακύρωση της προεκλογικής συγκέντρωσης των δολοφόνων νεοναζί.

Δεν ξεχνάμε τη ιστορία μας. Δεν ξεχνάμε την Κοκκινιά, την Καισαριανή, την Καλλιθέα, το Δουργούτι.

Δεν ξεχνάμε τον Παύλο Φύσσα, το Σαχζάτ Λουκμάν, τα τόσα θύματα του φασιστικού μίσους.

Έχω οι φασίστες από τις γειτονιές μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας