Αντιπολεμικό συλλαλητήριο αύριο, Σάββατο 11/1, 2μμ, Σύνταγμα. Πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία

1069
αντιπολεμικό

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος και πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία διοργανώνουν αύριο, Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 2 μ.μ., αντιπολεμικές κινήσεις και αριστερές οργανώσεις.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα: 

Οι αντιπολεμικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις που υπογράφουμε τη δήλωση αυτή αναγνωρίζουμε την ανάγκη να συντονίσουμε τη δράση μας μέσα στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σχολές και γειτονιές, να συμβάλουμε από κοινού στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή με επίκεντρο το Ιράκ και το Ιράν μετά την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και τις απειλές νέων χτυπημάτων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ενώνουμε τη φωνή μας με τα αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο και απαιτούμε καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δολοφονικά χτυπήματα. Στην κατεύθυνση αυτή θα προχωρήσουμε σε συλλαλητήριο το Σάββατο 11 Γενάρη, 2 μμ Σύνταγμα και πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός, Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Αναμέτρηση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, Αριστερό Ρεύμα, ΔΕΑ, Ιντιφάντα – Αντιμπεριαλιστικό Μέτωπο, κ.ο. Ανασύνταξη, Κρίση και Κριτική, Κ-σχέδιο, ΛΑΕ, Παρέμβαση, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική και Διεθνιστική Αριστερά, Samidoun-Δίκτυο Αλληλεγγύης Παλαιστίνιων Κρατουμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας