«Ανοχύρωτη» η Ελλάδα: “Πνίγηκε” η Πάτρα-Τεράστιες καταστροφές σπιτιών και επιχειρήσεων

952

Nύχτα εφιάλτης στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με τεράστιες καταστροφές σε παραλιακά καταστήματα, καθώς από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός μετατράπηκε σε λίμνη.

Όπως περιγράφει το flamis.gr η παραλιακή οδός ενώθηκε με τη θάλασσα, ενώ το νερό έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα, καφέ και άλλες επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή. «Μισό μέτρο είναι το νερό μέσα σε καφέ μας» είπε ένας από τους εργαζόμενους του Δήμου που δίνουν μάχη στο σημείο.

Οι εικόνες που καταγράφονται με το πρώτο φως της ημέρας  κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, είναι συγκλονιστικές.

Η θάλασσα έχει καλύψει τα πάντα με το νερό να έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα και σπίτια της περιοχής, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της είναι κάτω από το νερό ή τα φερτά υλικά που «ξέβρασε» το κύμα.

Τραγική είναι η κατάσταση στα νότια προάστια της Πάτρας. Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη.

Η κατάσταση στη χώρα είναι τραγική, καθώς τα τελευταία χρόνια ο κυβερνητικός μηχανισμός αδυνατεί να αντιμετωπίσει κάθε κακοκαιρία! 

Η κυβέρνηση αντί να ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με το πως θα εκβιάζει τους Έλληνες για να εμβολιαστούν ας ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας