Ανοίγει τις πόρτες του φρενοκομείου η Ουκρανία-Ετοιμάζει επίθεση κατά δημοκρατιών Νέας-Ρωσίας

123
Ανοίγει τις πόρτες του φρενοκομείου

Επίθεση κατά των δημοκρατιών της Νέας Ρωσίας ετοιμάζει ο στρατός της Ουκρανίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και φωτογραφικό υλικό που δείχνει προώθηση στρατιωτικών δυνάμεων σε θέση εισβολής στο Donbass και το Donetsk.

Μία αυτοκτονική κίνηση της Ουκρανίας και τον κωμικό πρόεδρο της, καθώς την ίδια ώρα η Ρωσία έχει συγκεντρώσει μεγάλα στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ το Κρεμλίνο δια στόματος Σεργκέι Λαβρόφ αλλά και διαρροών του Κρεμλίνου έχει διαμηνύσει πως επίθεση κατά των αμάχων της ανατολικής Ουκρανίας, θα ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου στην Ρωσία γεγονός που θα οδηγήσει στην ισοπέδωση της Ουκρανίας.

Η ρωσική κοινή γνώμη βράζει μετά τις εικόνες με το διαμελισμένο πεντάχρονο παιδί που δολοφονήθηκε πιθανότατα από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την συγκέντρωση δυνάμεων του ουκρανικού στρατού:

Οι κινήσεις της Ουκρανίας λοιπόν τις τελευταίες ώρες δείχνουν πως όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη σύγκρουση. Το ερώτημα είναι, πως αποθρασύνθηκε έτσι η Ουκρανία; Ήταν αρκετές οι απαράδεκτες δηλώσεις Μπάιντεν για να δώσουν την βεβαιότητα στην Ουκρανία ότι σε περίπτωση σύρραξης με την Ρωσία θα υπάρξει νατοϊκή στήριξη;

Και ποιος εξουσιοδότησε τέτοια διαβεβαίωση στην Ουκρανία από πλευράς ΝΑΤΟ; Εκτός και αν θεωρεί πως η στήριξη της ΕΕ είναι αρκετή.

Δύο τινά θα συμβούν και το λέμε με κάθε βεβαιότητα. Σε περίπτωση που οι ουκρανοί αποφασίσουν να εισβάλλουν στις αυτόνομες περιοχές, είτε θα ισοπεδωθεί η Ουκρανία είτε θα πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας