«Αναλώσιμοι 4»: Διαψεύδονται πληροφορίες σοβαρών τραυματισμών στα γυρίσματα-Τι αναφέρει το ΕΚΟΜΕ

629

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τραυματισμούς στα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega σήμερα το πρωί, στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» τραυματίστηκαν δύο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δεύτερος τραυματισμός, όπως μεταδόθηκε, έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας) Πάνος Κουάνης διέψευσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις σχετικές πληροφορίες, ενώ σημειώνει ότι αναμένεται και ανακοίνωση εντός της ημέρας από την εταιρεία παραγωγής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα
Σε κάθε περίπτωση τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα στους χώρους που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Τα γυρίσματα αυτά θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωσή τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

Από τη Δευτέρα λοιπόν, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς ταινιών έχουν δημοσιευτεί στα social media, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται αν είναι από την Ελλάδα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας