Αλ. Τσίπρας προς Τζ. Κόρμπιν: κάν’ το όπως εγώ στην Ελλάδα

    1864
    κόρμπιν

    Ο Παν. Λαφαζάνης αναφερόμενος στις δηλώσεις Αλ. Τσίπρα στήριξης στην βρετανική αντιπολίτευση στην προσπάθειά της  να κρατήσει ανοικτή την Βουλή για να ματαιώσει το προγραμματισμένο για τις 31 Οκτώμβρη Brexit, στέλνοντάς το ουσιαστικά στις καλένδες, έκανε την παρακάτω δήλωση:

    “Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζοντας άριστα την συνταγή και την τεχνογνωσία του πώς ένας λαός και η βούλησή του, ειδικά όταν η τελευταία εκφράζεται με δημοψήφισμα, μπορεί να ακυρωθεί και να προδοθεί  με όχημα μία χειραγωγούμενη πολυκομματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έσπευσε με δηλώσεις του να ενθαρρύνει τον Τζ. Κόρμπιν και την βρετανική αντιπολίτευση στον υπονομευτικό αγώνα τους να μετατρέψουν το δημοψηφισματικό Brexit σε Bremain, λέγοντας τους επί της ουσίας: Κάντε το όπως εγώ στην Ελλάδα.

    Ο Αλ. Τσίπρας αφού έσωσε το ευρώ και την γερμανική Ε.Ε, ξεπουλώντας και υποθηκεύοντας την Ελλάδα και το λαό μας για έναν αιώνα, συμβουλεύει τώρα τους Βρετανούς ομοϊδεάτες του να μιμηθούν το λαμπρό παράδειγμά του και να ξανασώσουν και αυτοί την Ε.Ε, θυσιάζοντας την δημοκρατία τους, στον ολοκληρωτισμό των Βρυξελλών και στην γερμανική μπότα.

    Η Ελλάδα είναι η μόνη τόσο τυχερή χώρα της Ε.Ε που είχε και έχει επί τόσα θαυμάσια χρόνια στην πρωθυπουργία και στην αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δύο πολιτικούς, όπως ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Αλ. Τσίπρας, τόσο φανατικούς Μερκελιστές, για τους οποίους η δημοκρατία και η κυριαρχία της χώρας μας δεν είναι τίποτα μπροστά στους ιερούς στόχους του ευρώ, της ακεραιότητας της Ε.Ε και κυρίως τους  σιδερένιους γερμανικούς δημοσιονομικούς κανόνες”.

    Υ.Γ: Είναι περιττό να πω ότι δεν συμφωνώ καθόλου με τον Μπ. Τζόνσον και τους πολιτικούς προσανατολισμούς του, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι λόγος διασυρμού κάθε ίχνους λαϊκής κυριαρχίας ούτε πρόσχημα στήριξης μίας νεοφιλελεύθερης, ολοκληρωτικής και γερμανικής Ε.Ε, που όλο και περισσότερο μοιάζει με φυλακή εθνών και λαών ύψιστης ασφάλειας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας