Αίσχος! Ξανά σε δίκη ο Λαφαζάνης. Έγκλημα η προάσπιση πρώτης κατοικίας

630
Έγκλημα η προάσπιση πρώτης κατοικίας

Όλοι όσοι χρεοκόπησαν, έκλεψαν και ξεπούλησαν τον τόπο και το λαό βρίσκονται σταθερά στρογγυλoκαθισμένοι στα κέντρα εξουσίας και μόνο ο Λαφαζάνης από τον χώρο της πολιτικής, που εγκατέλειψε υπουργεία για να προασπίσει τις αρχές του και μια ανεξάρτητη, αξιοπρεπή, παραγωγική, δημοκρατική και κοινωνική Ελλάδα, είναι οιονεί κατηγορούμενος και σέρνεται στα δικαστήρια με τον μισό ποινικό κώδικα σε δίκες που έχει χαθεί ο αριθμός τους και οι οποίες συνεχώς αναβάλλονται σκόπιμα και αναίτια, γιατί έκανε το έγκλημα να προασπίσει ειρηνικά τις πρώτες κατοικίες και μικρά περιουσιακά στοιχεία φτωχών νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων. Και αναβάλλονται κατεξοχήν οι δίκες του που έχει χαθεί ο αριθμός τους γιατί ένοχες εξουσίες δεν θέλουν για ευνόητους λόγους ούτε να καταδικάσουν ούτε να αθωώσουν τον Λαφαζάνη.

Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν τα παράλογα lockdown και να ανασάνει ο κόσμος από τον κορονοϊό και οι εισαγγελικές αρχές, γι’ αυτό μόνο φαίνεται να υπάρχουν οι εισαγγελείς (!), έσπευσαν να αποστείλουν σήμερα στον Παν. Λαφαζάνη νέα κλήση, προκειμένου να δικασθεί (;) από το Δ’ Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών την Πέμπτη 7/10/21 γιατί τόλμησε να αντισταθεί σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και μικρών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του κατήγγειλε τη νέα δίκη του και τόνισε ότι «καλώ όλους όσους αγωνιούν για το σπίτι τους και όσους ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη να συνδιαμορφώσουμε ένα μεγάλο κίνημα που θα απαιτήσει να εκχωρηθούν τα δάνεια στους “κόκκινους” δανειολήπτες με τις ίδιες πολύ χαμηλές τιμές που πωλούνται ή πωλήθηκαν στα fund».

Ο Παν. Λαφαζάνης δεσμεύθηκε επίσης να δίνει ο ίδιος το παρόν ως υπεράσπιση σε κάθε δίκη ή διαδικασία πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, στις οποίες καλείται από τα θύματα των τραπεζών.

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας