Αποικιοκρατία! Η ΕΕ πυρ και μανία με την αναίρεση για Γεωργίου

2294
ΕΕ

Η ΕΕ ως κατοχική δύναμη διαγράφει όποια δικαστική πρωτοβουλία δεν της είναι αρεστή, ενώ “χειροκροτεί” την απαράδεκτη απόφαση σε βάρος της Ηριάννας

Απαράδεκτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Βρυξέλλες ο χειρισμός της υπόθεσης Γεωργίου, του πρώην δηλαδή επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς λίγα εικοσιτετράωρα από την εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. από το eurogroup, στη βάση της δουλοπρεπούς δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει η υπόθεση, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Οι Βρυξέλλες και η Κομισιόν, ως άλλοι αποικιοκράτες επιτίθενται στην απόφαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, να ζητήσει την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον Ανδρέα Γεωργίου που κατηγορείτο για ψευδή βεβαίωση, λέγοντας πως η χώρα δείχνει καταφανή αδυναμία να εκπληρώσει τη δική της υποχρέωση, η οποία συνδέεται άμεσα και με την περίφημη ιδιοποίηση του προγράμματος!
Τις επόμενες ώρες από τις Βρυξέλλες θα υπάρξει και επίσημη αντίδραση ενάντια στην νόμιμη εισαγγελική αναίρεση.
Η ΕΕ ισχυρίζεται αυθαίρετα ότι το τι κάνει η Eurostat και το ποιοι είναι οι κοινοτικοί κανόνες δεν εμπίπτει στην εθνική δικαιοδοσία. Γι’αυτό και ήταν προϋπόθεση η πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α.Γεωργίου!
Τα πράγματα για τις Βρυξέλλες και τους εταίρους είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση απόλυτα, άσπρο – μαύρο:
1. το έλλειμμα του 2009 ήταν 15,1% του ΑΕΠ
2. η μεθοδολογία μπορεί να είναι μόνο η μεθοδολογία της eurostat δηλαδή η ESA 95 και αργότερα η ESA 2010.
3. εκ της Συνθήκης Λειτουργίας της ΕΕ κανένα εθνικό δικαστήριο δεν έχει αρμοδιότητα να κρίνει ή να πιστοποιήσει τη μεθοδολογία της Eurostat
4. τα στοιχεία του 2010 πιστοποιήθηκαν από τη Eurostat, μετά από επιτόπιο έλεγχο της Eurostat και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών της Κομισιόν,
5. το Συμβούλιο των κρατών μελών, περιλαμβανομένης της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει δεχθεί αυτά τα στοιχεία – και πάλι κανένα εθνικό δικαστήριο δεν έχει αρμοδιότητα επί αποφάσεων του Συμβουλίου των Κ-Μ.
6. Η Ελλάδα δεν “εντάχθηκε στα μνημόνια” με έλλειμμα 15,1% αλλά με έλλειμμα 12,5% που αναθεωρήθηκε τον Απρίλιο του 2010 σε 13,7%. Το 15,1% ήταν η τελική καταγραφή τον Οκτώβριο του 2010.
7. όλα τα παραπάνω αποτελούν νόμο του κράτους και οφείλουν να παράγουν έννομες συνέπειες.
Η τελευταία απειλή σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να στηρίξει την ιδέα που πιθανώς έχει για το “τι θα μπορούσε να είναι το έλλειμμα του 2009”, πρέπει να προσφύγει στο Δικαστήριο της ΕΕ ενάντια στο ελληνικό δημόσιο και την Eurostat!!!
Η ΕΕ συμπεριφέρεται σκληρότερα και από κατοχική δύναμη σε κατεχόμενο έδαφος!
Η δικαιοσύνη, για την οποία κόπτονται οι “μένουμε Ευρώπη”, γίνεται κουρελόχαρτο στα χέρια της ΕΕ, ενώ η κυβέρνηση, στο όνομα της μνημονιακής κανονικότητας, την γράφει στα παλιά της τα παπούτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας