Ζελένσκι: Ο Πατριάρχης “είναι μαζί μας”-Προσεύχεται για τους μαχητές μας!

1257

Ο Βαρθολομαίος Κων/λεως αντί να συμπεριφέρεται ως Πατριάρχης όλων των ορθοδόξων και ως ειρηνοποιός, ομιλεί ως «φερέφωνο» των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των Ουκρανοναζί! Κρίμα!

Λάβαμε εδώ την υποστήριξη της αγιότητάς του και προσευχές για τους μαχητές μας, το έθνος μας, το λαό μας, για τη ζωή στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ζελένσκι μετά από συνάντηση που είχε με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ο Ζελένσκι μετέβη σήμερα (Σάββατο 8/7) το πρωί στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP).

Μετά από μια σύντομη προσευχή για τα θύματα του πολέμου που πλήττει την Ουκρανία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου 2022, οι δύο άνδρες συνομίλησαν μακριά από τις κάμερες.

«Ο αγώνας μας συνεχίζεται εδώ και 500 ημέρες, από την έναρξη της πλήρους εισβολής. Λάβαμε εδώ την υποστήριξη της αγιότητάς του και προσευχές για τους μαχητές μας, το έθνος μας, το λαό μας, για τη ζωή στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος μετά την συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, λέγοντας ότι είναι «πολύ ευγνώμων στην αγιότητά του που είναι μαζί μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας