”Ξεκατίνιασμα”Έλ.Ακρίτα και Μ.Γκραμπόφσκι-Εικόνα τέλειας παρακμής μιας Ελλάδας σε πολιτικό βούρκο

1543

Η πολιτική τάξη της χώρας προσομοιάζει με χαβούζα κατάμαυρων καπνών, την ώρα που ένας λαός εξαθλιώνεται και επιβιώνει με επιδόματα

Χαρακτηριστικά γενικής πολιτικής σύρραξης λαμβάνει το ερώτημα «αν η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι λειτουργεί εξωθεσμικά και εμπλέκεται στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας», με την ίδια να καταθέτει μήνυση και αγωγή στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα που τα υπαινίχθηκε όλα αυτά με ανάρτησή της.

Και την τελευταία «να σηκώνει το γάντι» αναφορικά με την αποδοχή άρσης της βουλευτικής ασυλία της, από την οποία δήλωσε ότι παραιτείται.

Όλα ξεκίνησαν από το υποτιθέμενο SMS (λέμε και τονίζουμε το «υποτιθέμενο» γιατί στοιχεία ύπαρξής του δεν έχουν επιδειχθεί πέραν από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες) περί προτροπής από την Μαρέβα του Ε.Μαρινάκη να λήξει την κόντρα με την κυβέρνηση και να τα βρει με τους απεσταλμένους υπουργούς Παπασταύρου και Μπρατάκο στην ονομαστική του εορτή.

Το SMS διαψεύσθηκε ένθεν κακείθεν αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, μικρή σημασία έχει όταν υπάρχει «καπνός». 

Στο σύστημα Μαξίμου θεωρείται ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασαν την «κόκκινη γραμμή» που αποτελεί για τον Κ.Μητσοτάκη, παρουσία της Μαρέβας δίπλα του και βέβαια, έχουμε πλέον, κανονικές «εχθροπραξίες»

Στήριξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, την οποία μήνυσε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, έσπευσε να δώσει ο Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook θέτει τα ίδια ερωτήματα που έθεσε και ο Έλενα Ακρίτα

polakis_akrita

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Με την Elena Akrita βέβαια!!!

Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο ,όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια,έκαναν ψευδήπόθεν εσχες ,αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα !

Με ποια εργασία;;;;»

Η ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί την αντίδραση της κυρίας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, αποτελεί σχόλιο σε άλλη ανάρτηση, του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, ο οποίος υποστήριζε ότι «το λάθος της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ».

Η κυρία Ακρίτα, αντιστρέφοντας το επιχείρημα, έγραψε:

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα

Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.
Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.
Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.

Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.

Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο.

Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σας βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.

Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα». έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. “Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα», καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας