Βουλευτής ΝΔ απείλησε δημόσια καθηγητή για χαμηλούς βαθμούς στο παιδί του

735

“Θα δεις τι θα πάθεις”

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ βουλευτή της ΝΔ και καθηγητή φέρεται να σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων, όπου ο πρώτος απείλησε τον δεύτερο επειδή το παιδί του πήρε χαμηλούς βαθμούς!

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί με αφορμή την κακή εκπαιδευτική επίδοση του παιδιού του.

Ο βουλευτής φέρεται να είπε στον καθηγητή, ενώπιον άλλων γονέων: «Θα σε τελειώσω. Θα δεις τι θα πάθεις. Θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο σύλλογος διδασκόντων, ο οποίος έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου και γνωστοποίησε το συμβάν στον σύλλογο γονέων.

Εάν έτσι έχουν συμβεί τα γεγονότα πρόκειται για μία πολύ άσχημη ενέργεια από πολιτικό πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πως διαθέτει την εξουσία για να βλάψει επαγγελματικά έναν άνθρωπο που απλώς κάνει την δουλειά του και επιτελεί τα καθήκοντά του, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και να διδάξει το παιδί του βουλευτή.

Η διδασκαλία δεν επιτυγχάνεται με «χάϊδεμα» του μαθητή δίνοντάς του βαθμούς που δεν τους αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας