Βόμβα: H ΜΚΟ Human Rights 360 καταγγέλλεται για «…σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!»

714

Ο ιδρυτής της ΜΚΟ Human Rights 360,  που έγινε ευρέως γνωστή για τις καταγγελίες της ότι, δήθεν οι Ελληνικές Αρχές άφησαν στην «τύχη» τους 38 μετανάστες στον Έβρο τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ βρίσκονταν σε Ελληνικό έδαφος…, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένα παιδί, ελέγχεται για βαριά αδικήματα, καθώς η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, εντοπίζει στοιχεία για ιδιοποίηση μεγάλων χρηματικών ποσών!!!

Το πόρισμα έχει διαβιβαστεί, από την Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, στον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  Χαρ. Βουρλιώτη, καθώς και στα αρμόδια υπουργεία (Υπουργείο Μετανάστευσης που έχει εποπτικό ρόλο και Υπουργείο Ανάπτυξης, που εποπτεύει ειδικά αυτές τις χρηματοδοτήσεις από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο).

Τα έσοδα της Human Rights 360, από δωρεές, αυξήθηκαν από τα 19.000 ευρώ σε άνω του 1.000.000 εκ. εντός τεσσάρων ετών!!!

Σύμφωνα με πηγές από το dikastiko.gr, που επικαλείται πληροφορίες από το πόρισμα, παράλληλα, η Human Rights 360,  έστησε κι ένα δίκτυο άλλων συνεργαζόμενων ΜΚΟ…, στις οποίες διοχέτευε μεγάλα χρηματικά ποσά για παροχή υπηρεσιών προς όφελος της δική της  Οργάνωσης. Ο ίδιος, ως φυσικό πρόσωπο, είχε συνάψει σχέση εργασίας… μ’ εκείνες και εισέπραττε τα χρήματα που πήγαιναν από την ΜΚΟ Human Rights 360 σε αυτές. Αυτά, ήσαν Ευρωπαϊκά κονδύλια, που προορίζονταν για τη στήριξη μεταναστών και προσφύγων. Το ποσό, κατά πληροφορίες, ξεπερνά κατά πολύ τις 120.000 ευρώ.

Ο ι κινήσεις από την Εισαγγελία ήσαν αστραπιαίες για να μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση με το ποσό μαμούθ των 24 εκατομμυρίων ευρώ που, ήδη φέρεται να είχε εγκριθεί για να καταβληθεί στην ΜΚΟ.

Πρόκειται για ένα ογκώδες πόρισμα το οποίο, περιγράφει ένα πολυπλόκαμο δίκτυο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με ενασχόληση τους μετανάστες, που συνδέονται μεταξύ τους με στόχο την αφαίμαξη κονδυλίων από χώρες που στηρίζουν τη δράση τους… Το συγκεκριμένο πρόσωπο, με τους  συνεργούς του, έχει ιδιοποιηθεί μεγάλα ποσά από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (όχι την ΕΕ) στον οποίο συμμετέχουν χώρες, όπως π.χ. η Νορβηγία, που χρηματοδοτούν τέτοιες οργανώσεις για μετανάστες.

Στις δημοσιευμένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Οργάνωσης στις 31 Δεκεμβρίου 2021 (που δημοσιοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου 2022), αναφέρονται: «Επεκτείναμε και ανανεώσαμε όλες τις χρηματοδοτήσεις μας από το προηγούμενο έτος, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης από την κυβέρνηση της Νορβηγίας, των επιχορηγήσεων της Νορβηγίας του ΕΟΧ, του Rockefeller Brothers Fund, του Open Society Foundations, του Social Change Initiative και του Kahane Foundation (σ.σ.: Αυστρία)».

Όποια πέτρα… κι αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω και όχι μόνο… το ίδρυμα  Rockefeller Brothers Fund και το  Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας