Βάλτωσε η Ουκρανική αντεπίθεση: «Καθάρισαν» την Χερσώνα-Ιρανικά UAV σε Ντονμπάς

12478

Μαζικές ρωσικές ενισχύσεις σε Ντονμπάς-Χάρκοβο – Σώθηκε οριστικά η Λίμαν

Σημάδια ανάσχεσης παρουσιάζει από εχθές η ουκρανική επίθεση στην περιφέρεια του Χάρκοβου και του Ντονμπάς που είχε ως αποτέλεσμα να ανακαταληφθούν 3.000 τετραγωνικά χλμ. εδάφους, μετά τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς των ενεργειακών κέντρων της χώρας.

Παρά το γεγονός ότι οι Ουκρανοί εξακολουθούν να υπερέχουν σε προσωπικό στην τάξη του 8:1! 

Κτυπήματα που προκάλεσαν black-out στην Ουκρανία σε όλα τα επίπεδα: Στρατιωτικό και πολιτικό.

Οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση (πώς άραγε αφού έχουν καταστραφεί όλα τα εργοστάσια) και πλέον αναφέρεται πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στην υδροδότηση τουλάχιστον στο Χάρκοβο όπου έχει διακοπεί η παροχή νερού, καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι απαραίτητο για την λειτουργία των αντλιών νερού.

Στην περιοχή του Ντονμπάς όλες οι επιθέσεις των Ουκρανών αποκρούστηκαν με πρόκληση σοβαρών απωλειών στις γραμμές τους από τις αναδιαταγμένες ρωσικές δυνάμεις, με το αεροδρόμιο του Ντονέτσκ να γίνεται ο τάφος των επιτιθέμενων:

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν μπορούν να μεταφέρουν ενισχύσεις στην πρώτη γραμμή: Τα σιδηροδρομικά δίκτυα δεν λειτουργούν λόγω του blak-out, η ρωσική Αεροπορία στις σποραδικές εμφανίσεις της, καταστρέφει στόχους ευκαιρίας.

Επίσης εντοπίστηκε ότι πλέον οι Ρώσοι χρησιμοποιούν ιρανική UAV;

Ο Ιταλός στρατηγός Μάρκο Μπερτολίνι, ο οποίος λέει πως οι Ουκρανοί μετά από τόσο μεγάλες απώλειες που έχουν υποστεί είναι αδύνατον να συνεχίσουν την προέλασή τους και θα ακολουθήσει ρωσική επίθεση.

Επίσης καταστράφηκε οριστικά η ουκρανική διείσδυση στην Χερσώνα και αποκαταστάθηκε πλήρως η γραμμή του μετώπου που υπήρχε στα μέσα Αυγούστου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας