Το ”ορθοπολιτικό” σχιζοφρενικό αφήγημα:-Όποιος συμπαραστέκεται στους Παλαιστινίους είναι….αρνητής του ολοκαυτώματος

684

Είναι θλιβερό ή μη και απογοητευτικό το σκεπτικό πολλών ανθρώπων σχετικά με το ανθρωπιστικό έγκλημα που συντελείται στη Γάζα. Το ”δικαίωμα αυτοάμυνας” του Ισραήλ, η απαραίτητη καταδίκη της ”τρομοκρατικής” Χαμάς και η δικαιολόγηση των εγκλημάτων ενός δολοφονικού κράτους ενάντια σε αμάχους, είναι αφήγημα κυρίαρχο στον δυτικό κόσμο.

Η εισβολή στο νοσοκομείο Αλ Σίφα με την δικαιολογία της ύπαρξης μαχητών της Χαμάς, είναι γεγονός πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία και συνιστά βαρβαρότητα και απόδειξη για το πόσο το Σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ περιφρονεί κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Η διαρκής επίκληση στα δεινά των Εβραίων τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο, είναι άραγε επαρκής για το ημέρωμα της ανθρώπινης συνείδησης, ώστε να ξεχάσουμε τις φρικιαστικές φωτογραφίες νεκρών βρεφών στα νοσοκομεία της Γάζας ;

Και φτάνοντας στην παράκρουση, είναι όποιος διαμαρτύρεται για τις φρικαλεότητες του Νετανιάχου και της αιμοσταγούς παρέας του…..αρνητής του ολοκαυτώματος;(video)

O γκεμπελισμός και η χειραγώγηση των μαζών μέσω της διαστρέβλωσης πραγματικών γεγονότων και της διασποράς χαλκευμένων και ψευδεπίγραφων τίτλων στα ΜΜΕ , συνιστά τον πιο μεγάλο κίνδυνο στο να υποταχθούν οι λαοί στην βούληση των παγκόσμιων επικυρίαρχων.

Και όταν φτάνεις στο σημείο να αιτιολογείς τανκς και πάνοπλους στρατιώτες σε νοσοκομείο, όποια κι αν είναι η αιτία, σημαίνει ότι χάνεις σταδιακά ή ακόμα χειρότερα, έχεις απωλέσει οριστικά την ανθρωπιά σου.(video)

Και ο στόχος τελικά είναι αυτός : στον σύγχρονο κόσμο των ανθρώπων  δεν υπάρχει χώρος για ανθρωπισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας