Το Κίεβο ρίχνει όλες τι δυνάμεις του στο Μπάκχμουτ-Μαζική παράδοση Ουκρανών

1699

Όπως δήλωσε ο Β.Ζαλούζνι έχουν απομείνει στις εφεδρείες μόνο δύο ετοιμοπόλεμες Ταξιαρχίες.

H μάχη του Μπάκχμουτ έχει λάβει διαστάσεις «Στάλινγκραντ» και παρά το γεγονός ότι το Κίεβο έχει υποστεί συντριπτικές ήττες και οι εναπομείνασες δυνάμεις είναι έτοιμες να περικυκλωθούν, αποφάσισε να συγκεντρώσει εκ νέου νέες εφεδρείες Ουκρανών στρατιωτών και Δυτικών μισθοφόρων, τους οποίους θα αποστείλει μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου για να απωθήσουν τους Ρώσους 10 με 15 χλμ. από τις τωρινές τους θέσεις.

Με λίγα λόγια το Κίεβο θα επιχειρήσει να «σπάσει» την ρωσική «λαβίδα» στην πόλη.

Στην μάχη του Μπάκχμουτ έχουν επενδύσει και οι δύο πλευρές μεγάλες ποσότητες αίματος και τα κάνουν τα πάντα για να την κερδίσουν.

Όποιος χάσει, ίσως χάνει και τον πόλεμο.

Οι Ουκρανοί ρισκάρουν πολύ περισσότερο καθώς ο ίδιος ο Ουκρανός Αρχηγός του Επιτελείου, Βαλέρι Ζαλούζνι, δήλωσε χθες ότι «Δεν του φτάνουν οι δυνάμεις που έχει γιατί έχει μείνει με δύο Ταξιαρχίες μόνο»!

Αν λοιπόν αληθεύουν τα περί ουκρανικών ενισχύσεων στο Μπάκχμουτ, το Κίεβο θα στείλει αυτές τις δύο ταξιαρχίες και μετά δεν υπάρχει κάτι άλλο για να στείλει.

Σίγουρα ο Ρώσος διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, Σεργκέι Σουροβίκιν γνωρίζει τι θέλουν να κάνουν οι Ουκρανοί.

Μέχρι αυτή την στιγμή πάντως οι Ουκρανοί παραδίδονται κατά εκατοντάδες στους Ρώσους καθώς έχουν ελλείψεις σε εφόδια και πυρομαχικά.

Σήμερα οι δυνάμεις της Wagner κινήθηκαν προς τον ποταμό Σεβέρσκι-Ντονέτς.

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πιέζουν τους Ουκρανούς προς το κέντρο της πόλης.

Το ρωσικό Πυροβολικό πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά με την χρήση drones και καταστρέφει εν τη γενέσει της κάθε ουκρανική επιθετική προσπάθεια.

Στο Σολεντάρ πλέον οι Ρώσοι ανενόχλητα διεισδύουν στην πόλη από βόρεια κατεύθυνση χρησιμοποιώντας την Γιακόβλεβκα ως ορμητήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας