Το καλύτερο αλλά και το χειρότερο αεροδρόμιο Ευρώπης βρίσκονται στην Ελλάδα

715

Στην Ελλάδα σύμφωνα με έρευνες βρίσκεται το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Ένα καλά οργανωμένο, καθαρό και άνετο αεροδρόμιο βοηθάει στη συνολική εμπειρία των επιβατών. Και κάπως έτσι έρχονται και οι καλές κριτικές στην πλατφόρμα της Google.

Μάλιστα, σε μια πρόσφατη έρευνα του βρετανικού Holidu σχετικά με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης βάσει των κριτικών που αφήνουν οι χρήστες της Google φάνηκε πως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σε περισσότερες από 29.000 κριτικές το ελληνικό αεροδρόμιο συγκέντρωσε βαθμολογία 4.4 αστεριών, κάτι που το ξεχωρίζει από τα άλλα δύο βρέθηκαν αρκετά ψηλά.

Ο λόγος για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία, το οποίο έχει επίσης 4.4 αστέρια, αλλά με 12 χιλιάδες λιγότερες κριτικές, καθώς και το Francisco Sá Carneiro στο Πόρτο της Πορτογαλίας με τα ίδια αστέρια σε 13.000 κριτικές.

Η κορυφή είναι δική μας σε αυτή τη λίστα, αλλά είμαστε πολύ ψηλά και στην ακριβώς αντίθετη, αυτή με τα χειρότερα αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Εκεί έχουμε το δεύτερο χειρότερο, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης στην Κρήτη.

Σε συνολικά 14.000 κριτικές έχει μόλις 2.7 αστέρια στην Google, με το αεροδρόμιο του Μπορντό στη Γαλλία να βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση, μαζεύοντας μόλις 2.6 αστέρια στις μισές βέβαια κριτικές.

Όσο για τα παράπονα στα σχόλια των χρηστών σχετικά με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, τα περισσότερα ήταν πως το βρήκαν μικρό, παλιό και βρώμικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας