Το αποτυχημένο “συλλαλητήριο” της περασμένης Κυριακής για το “γάμο των ομοφυλοφίλων”

1307

Σε οικτρή αποτυχία, κατέληξε το “συλλαλητήριο” στο Σύνταγμα κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων που οργανώθηκε την Κυριακή 11/2 στις 3μμ. στο Σύνταγμα.
Απεδείχθη ότι μια παλλαϊκή υπόθεση που συνδέεται με την προάσπιση των θεμελιωδών αξιών της πατρότητας και ιδιαιτέρως της μητρότητας, με την προστασία των παιδιών, με το σεβασμό στη γυναίκα που δεν είναι δυνατό ως “παρένθετη μητέρα” (δεν υπάρχει τέτοια μητέρα!) να μετατρέπεται σε έμπορο κατά παραγγελία βρεφών, δεν μπορεί λοιπόν μια τέτοια υπόθεση να προσφέρεται προς εκμετάλλευση από μια “άγνωστη” θρησκευτική οργάνωση, πίσω από την οποία “κρύπτεται” ένα κοινοβουλευτικό κόμμα του πέραν της ΝΔ πολιτικού χώρου (Δεν τα βρήκαν λόγω προσωπικών και κομματικών ανταγωνισμών ούτε τα σχετικά κόμματα του “ίδιου” πολιτικού τόξου.)
Το ζήτημα του “γάμου των ομοφυλοφίλων” με τον χαρακτήρα που έχει προσλάβει, δεν αφορά μόνο θρησκευόμενους , δεν αφορά κάποιους μεμονωμένους πολιτικούς χώρους. Αφορά όλο τον ελληνικό λαό, συμπεριλαμβανομένων αριστερών – μπορεί και πλειοψηφικά, ανεξάρτητα από την στάση κάποιων ηγεσιών – διαπερνά οριζόντια πολίτες  προσκείμενους σε όλα τα κόμματα, ανεξάρτητα από τη θέση των ηγεσιών τους και κυρίως αφορά το μέλλον της πατρίδας μας και της ελληνικής κοινωνίας.
Κάποτε θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν κρίσιμα θέματα που ο ελληνικός λαός ενώνεται προς υπεράσπιση τους ανεξάρτητα από την αφετηρία που εκκινεί ο καθένας. Και αυτά τα θέματα στους καιρούς μας έχουν πληθύνει και είναι τα πλέον επίκαιρα για την πορεία μας!!!
Δυστυχώς αυτές τις απλές αλήθειες για τις νέες συνειδήσεις που αναπτύσσονται στην κοινωνία μας, μπορεί να τις αντιλαμβάνεται αυθόρμητα ο λαός μας αλλά δεν μπορούν και δεν θέλουν να τις κατανοήσουν οι κατεστημένες ηγεσίες όλου του σημερινού πολιτικού φάσματος, το οποίο παραμένει σιδηροδέσμιο μεγάλων ιδιωτικών, ξένων και κομματικών συμφερόντων, παρηκμασμένων νοοτροπιών και παραμορφωμένων ιδεολογιών. Αλίμονο μας!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας