Τέλος ΣΥΡΙΖΟπασοκισμού και Μητσοτακισμού-Αρχή ενός νικηφόρου απελευθερωτικού μετώπου του προδομένου ”’οχι”

1048

Τρώγονται σαν τα ”σκυλιά” και κονιορτοποιούνται στον ΣΥΡΙΖΑ 

Τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ όλων των πτερύγων, χωμένα μέχρι το λαιμό στην καρεκλοθηρία , την εξουσιολαγνεία , την διεκδίκηση προνομίων και λαφύρων και την ίντριγκα , νομίζουν ότι ασκούν πολιτική , ενώ το μόνο που πράττουν είναι να διασύρουν και να εξευτελίζουν μια παράταξη και σύμβολα που κάποτε ήταν σεβαστά σε φίλους και εχθρούς και μια λαμπρή ανοδική πορεία περασμένων χρόνων  την οποία γείωνε και σφράγιζε με σαφείς πολιτικές επιλογές και προτάσεις ο Παν.Λαφαζάνης ,  όσο και αν κάποιοι , οι περισσότεροι απερίσκεπτα , τον συκοφαντούσαν με ευκολία.

Αυτές οι καλές ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασαν να τον αναδείξουν με το ”ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα σε μια μεγάλη με πρωτοφανή επιρροή ηγεμονική και ελπιδοφόρα εθνική δύναμη , πέρασαν πλέον ανεπιστρεπτί .

Τώρα οι σημαίες κυλιούνται στο βούρκο και χλευάζονται .Ένας κόσμος και όχι μόνο ο ανιδιοτελής κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ , έχει μείνει πολιτικά ορφανός και άστεγος , ενώ η χώρα βουλιάζει και πνίγεται.

Και όμως υπάρχει διέξοδος .

Η διέξοδος φυσικά δεν βρίσκεται στις διάφορες υπαρκτές εκδοχές της Αριστεράς , κομμουνιστικής και μη,  οι οποίες παίζουν μπάλα   εκτός γηπέδου και έχουν μια παρωχημένη εκτός πραγματικότητας ατζέντα . 

Η σημερινή Αριστερά κατάντησε ακίνδυνη και σχεδόν γραφική και υπάρχει με ψήφους που λαμβάνει ανόρεκτα από κεκτημένη ταχύτητα.

Φυσικά , πολύ περισσότερο δεν είναι διέξοδος οι διάφορες ξεπεσμένες καρεκλοθηρικές παραλλαγές  της λεγόμενης Κεντροαριστεράς ή Κεντροδεξιάς , οι οποίες αντιπροσωπεύουν το αδειανό πολιτικό πουκάμισο των κρατικοδίαιτων  ολιγαρχών του καταρρέοντος καζινοκαπιταλισμού  των security , των εποχιακών σερβιτόρων , των φτωχοποιημένων τουριστικών υπαλλήλων , των διανομέων και των καφέ .

Διέξοδος οπωσδήποτε δεν είναι ούτε η λεγόμενη ακροδεξιά , η οποία τρέφεται από την ακαμψία και την εκτός τόπου και χρόνου Αριστερά των ανίκανων  μικροηγεσιών .

Ποτέ η Δεξιά και ιδίως η ακροδεξιά και αναφέρομαι στις ηγεσίες τους και όχι σε αυτούς που την ακολουθούν , πολλοί εκ των οποίων σήμερα   ριζοσπαστικοποιούνται , δεν ωφέλησε αυτόν τον τόπο , παρά μόνο προξένησε μεγάλες καταστροφές.

Ιδιαίτερα η Δεξιά μαζί με το Κέντρο , που ανέλαβαν , δοτά από τη ”Χούντα” , τα ηνία της χώρας  το 74 , δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να δώσουν ”κάλυψη” από τη μία στο κράτος των δοσιλόγων οι οποίοι  συνεχίζουν να κυβερνούν ακόμα και  από την άλλη να ξεπουλήσουν την Κύπρο και το Αιγαίο ( Βλ. Πρωτόκολλο  της Βέρνης) , πράγματα που ολοκληρώνονται σήμερα . 

Έχουμε πια μια τελευταία μόνο ελπίδα πριν κλείσει οριστικά  η αυλαία της πατρίδας μας .

Να βάλουμε ( έστω και προσωρινά) στην άκρη τις ”ταμπέλες” μας  , να πετάξουμε στα σκουπίδια τις ξεπουλημένες , ανίκανες σημερινές ηγεσίες και την ίδια ώρα βαθύτατα ανιδιοτελείς και ακέραιες συλλογικότητες και πρόσωπα  να συγκροτήσουν ένα εθνικό πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο σιδερένιας εντιμότητας και αυτοθυσίας. Ένα μέτωπο με ικανές ηγεσίες που θα βάλει τον τόπο στο δρόμο της εθνικής ανεξαρτησίας και της σκληρής δουλειάς με ελευθερία και δικαιοσύνη για μια Ελλάδα χωρίς κλεπτοκρατία , μια Ελλάδα παραγωγική , ανταγωνιστική , κοινωνικά ευημερούσα , τεχνολογικά προηγμένη , με ισχυρή εθνική πατριωτική ταυτότητα , που θα πάψει να είναι ”αποικία” ξένων δυνάμεων , εγχώριων ολιγαρχών και Δερβίσηδων και η οποία θα δώσει πρώτη προτεραιότητα   σε μια δωρεάν υψηλής στάθμης  Παιδεία με ισχυρές ανθρωπιστικές και τεχνολογικές βάσεις .

Οι άνθρωποι  που μπορούν να φέρουν σε πέρας για ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα υπάρχουν .

Ζητούν την υποστήριξη μας και να σταματήσουμε να αστειευόμαστε με την πατρίδα μας . 

 Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας