Τάγμα Αζόφ-Εκτελεί, βασανίζει, τρομοκρατεί και φυλακίζει πολίτες της Οδησσού που αντιδρούν

1500
Τάγμα Αζόφ-Εκτελεί

Ανταπόκριση από Οδησσό

Καθεστώς στρατιωτικού νόμου και τρομοκρατίας έχει επιβάλλει ο Ουκρανικός στρατός, ο οποίος ελέγχεται από τους νεοναζιστές του Αζόφ, στους πολίτες της ιστορικής και πανέμορφης πόλης της Οδησσού.

Οι νεοναζιστές του Αζόφ στην πρώτη γραμμή του Ουκρανικού στρατού πυροβολούν και εκτελούν επί τόπου και στο δρόμο πολίτες της Οδησσού, οι οποίοι όλο και πιο μαζικά αντιδρούν στη παρουσία τους και στην παρουσία Ουκρανικού στρατού στην πόλη και διαμαρτύρονται ζητώντας τους να φύγουν, λέγοντας ότι δεν θέλουν η Οδησσός να γίνει Μαριούπολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νεοναζί του Ουκρανικού στρατού, αν δεν εκτελούν, χτυπούν και βασανίζουν τους αντιδρώντες πολίτες της Οδησσού, πολλοί εκ των οποίων καταλήγουν σε μπουντρούμια σαν εκείνα της Μαριούπολης, όπου στοιβάζονται χωρίς το απαραίτητο νερό και κανονικό φαΐ σε απελπιστική κατάσταση, πράγμα που θα τους οδηγήσει σε αργό βασανιστικό θάνατο.

Γνωρίζουν άλλωστε οι κάτοικοι της Οδησσού την φρικτή κατάσταση των κλειδωμένων από τους Ουκρανούς σε υπόγεια κατοίκους της Μαριούπολης, των οποίων τα πτώματα βρίσκονταν από τον ρωσικό στρατό σε σήψη, μόλις ο τελευταίος μπήκε στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ενώ όλο και περισσότεροι νέοι Ουκρανοί, ιδιαίτερα της Οδησσού, αρνούνται να καταταγούν στον Ουκρανικό στρατό, βλέποντας τις οδυνηρές καταστάσεις στις τάξεις του, τα τάγματα Αζόφ πλαισιώνονται όλο και περισσότερο από φασίστες εθελοντές απ’ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Με σφηκοφωλιά την Ουκρανία ένα κίνημα νέων ναζιστών εξαπλώνεται δυστυχώς σε όλη την Ευρώπη!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας