Συνεχίζεται Πρωτομαγιάτικα(!) και Μ.Τετάρτη η Δίκη Λαφαζάνη για πλειστηριασμούς(8.30 πμ-Ευελπίδων)

454

Η απαράδεκτη και αμαρτωλή Δικαιοσύνη της ”κατεχόμενης” Ελλάδας αφού έχει συγκαλύψει όλα τα μεγάλα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα στη χώρα, αφού ουσιαστικά αθώωσε προχτές όλους τους πολιτικούς και ”τρανούς” της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για το πολύνεκρο και πολύπαθο Μάτι , τον μόνο πολιτικό που έχει καταδικάσει για την χρεοκοπία και την καταλήστευση της χώρας είναι τον Παν.Λαφαζάνη σε 18 μήνες φυλάκιση  γιατί πήγε να αποτρέψει άκουσον, άκουσον,  πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. 

Τώρα η ”αδέκαστη” ελληνική Δικαιοσύνη όρισε απαράδεκτα και προκλητικά την συνέχιση της δεύτερης δίκης Λαφαζάνη και των συναγωνιστών του Πρωτομαγιάτικα,  μέρα Γενικής Απεργίας και Μ.Τετάρτη,  στις 8.30 π.μ.(παρακαλώ) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων , στο κτίριο 13, αίθουσα 3 !!!

Παρά τις δυσκολίες της ημέρας , παρά το γεγονός ότι θα απεργούν οι συγκοινωνίες , καλούμε όλους και όλες να δώσουν ηρωικό παρόν στην άδικη δίκη , εφόσον βεβαίως τολμήσουν να την διεξαγάγουν κάτω από αυτές τις άθλιες και προκλητικές συνθήκες.

Το αίτημα είναι να αθωωθούν οι Παν.Λαφαζάνης, Μαρία Αφοξενίδου, Στάθης Λεωτσάκος, Απόστολος Μπούρας κ.α. κατηγορούμενοι αγωνιστές.

Και να αθωωθούν όχι για το προσωπικό τους καλό , γιατί ξέρουμε ότι λίγο τους ενδιαφέρει η προσωπική τους τύχη και αν θα καταδικαστούν ή όχι αλλά για να νικήσει η αλληλεγγύη και κυρίως για να νικήσει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών σε μια περίοδο που έχει γίνει ”τσουνάμι” η αρπαγή σπιτιών από τα ληστρικά funds και ”τσουνάμι” οι εξώσεις

Κ.Μ.

1 σχόλιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας