Συναινετικό κουκούλωμα των παρακολουθήσεων με κοροϊδίες «Προ-ημερησίας» και «Εξεταστικής» στη Βουλή

668
Συναινετικό κουκούλωμα των παρακολουθήσεων

Με κοκορομαχίες στη Βουλή για τα μάτια του κόσμου, οι οποίες εκτονώνουν την λαϊκή αντίδραση και δεν έχουν ποτέ αποφέρει το οτιδήποτε, ετοιμάζεται το κατεστημένο να κλείσει συναινετικά το μέγα σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Έσωθεν και έξωθεν υποδείξεις κλειδώνουν άρον άρον το σκάνδαλο.

Η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα του Α.Τσίπρα για έκτακτη προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση για τις υποκλοπές αλλά για τις… 22 Αυγούστου, ελπίζοντας μέχρι τότε ότι το θέμα θα έχει εξαντληθεί τουλάχισοτν  ειδησιογραφικά.

Ουσιαστικά η Βουλή θα ανοίξει μόλις μια εβδομάδα πριν την κανονική έναρξη των εργασιών της.

Η ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου:

Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Α.Τσίπρας είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα την διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης στην Ολομέλεια για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον πρωθυπουργό ΕΥΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας