Στην Χειμάρρα επικρατεί Αντάρα

1283

Ο Πρωθυπουργός της Χώρας κος Μητσοτάκης, ανέβαλε την επίσκεψή του στην Χειμάρρα, λόγω … της επικρατούσης κακοκαιρίας!!!

Αντιθέτως, δεν ανέβαλε το ταξίδι στην Αλβανία, παρά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της όμορης χώρας – περί πλαστών οικονομικών στοιχείων – που προσκόμισε η Ελλάδα, προκειμένου να γίνει δεκτή στην Ε.Ε.

Βεβαίως ο κος Ράμα λέει την αλήθεια. Αλλά εν όψει της επισκέψεως του κου Μητσοτάκη στην Αλβανία, να λούζει τον Πρωθυπουργό της Χώρας με τόση αβρότητα – περί πλαστογραφίας – να σε «φτύνουν» και εσύ να νομίζεις, ότι αυτό αποτελεί στοιχείο Εθιμοτυπίας της Αλβανικής «Αυλής», είναι σαν να επιδίδεις Διαπιστευτήρια στον αλήστου μνήμης Αλή Πασά, των Ιωαννίνων.

Χαμηλό Βαρομετρικό όμως δεν επικράτησε εξ αυτού του γεγονότος.

Ίσα – ίσα, η συνάντηση διεξήχθη εν αιθρία.

Ο κος Μητσοτάκης, επανέλαβε την υποστήριξη της Χώρας για την συμμετοχή της Αλβανίας στην Ε.Ε. και κυρίως στο ΝΑΤΟ – μην ξεχνάμε ότι έρχονται οι Ρώσοι και καραδοκούν οι Σέρβοι – όσο για τους Ομογενείς, ας όψεται η «Κακοκαιρία».

Κάποιοι «Κακόβουλοι» διαδίδουν – θέλοντας να διαταράξουν το καλό κλίμα των σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών – ότι η επίσκεψη ανεβλήθη, κατόπιν απαιτήσεως της Αλβανικής πλευράς.

Αδύνατον! Μασάει από κάτι τέτοια ο Μητσοτάκης και εν γένει το Ελληνικό πολιτικό σύστημα;

Η Ελληνική ομογένεια της Βορείου Ηπείρου μπορεί να χειμάζεται για χρόνια, αλλά οι Ελληνικές κυβερνήσεις ανθίστανται σθεναρά!

Αλήθεια τί είπα τώρα; Βόρειος Ήπειρος;

Θα μου βάλει πιπέρι στο στόμα ο κος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ, που την ονομάζει Νότια Αλβανία!

Βλέπετε, συντάσσομαι με τους «Εθνικιστές» του ΕΑΜ, που στην επέτειο της ίδρυσής του, ένα χρόνο μετά την απελευθέρωση της Χώρας από τους Γερμανούς, σε μια Μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό στάδιο διακήρυσσαν ότι: Οι Εθνικές διεκδικήσεις της Χώρας είναι η Κύπρος, τα Δωδεκάνησα και η Βόρειος Ήπειρος.

                                                                        Γ. Σιώζος

                                                   Εξ Ηπείρου Ορμώμενος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας