Στ.Σιμόπουλος-Βουλευτής ΝΔ-Η ακρίβεια αφορά… μικρό μέρος της κοινωνίας! (βίντεο)

709

Η απόσταση των κυβερνώντων από τον λαό, είναι πλέον δυσθεώρητη. Σε άλλη χώρα ζουν οι βουλευτές και σε άλλη οι διαρκώς πληττόμενοι Έλληνες πολίτες

Υπάρχει ένας βουλευτής της ΝΔ που λέγεται Στράτος Σιμόπουλος. Αυτός ο βουλευτής, ξεπερνώντας κάθε όριο, σε σημείο που να μας αφήνει άφωνους και να μην ξέρουμε αν πρέπει να τον… «πάρουμε στο ψιλό» ή να εκνευριστούμε, έφτασε στο απίθανο σημείο να πει ότι η ακρίβεια -που έχει τσακίσει τα λαϊκά νοικοκυριά- είναι ένα θέμα που… αφορά λίγους!

Αυτός ο… φωστήρας της πολιτικής κατέληξε στο παραπάνω συμπέρασμα διότι λέει βλέπει κόσμο να βγαίνει έξω και να… διασκεδάζει. Άρα, ακολουθώντας την απαράμιλλη λογική του, δεν υπάρχει και ιδιαίτερο πρόβλημα με την ακρίβεια.

Η ακρίβεια αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας“, είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky “Παρεμβάσεις”. Υποστήριξε μάλιστα πως “υπάρχουν άνθρωποι αρκετοί που περνάνε καλά”, “διασκεδάζουν”, ενώ οι νέοι και οι νέες “είναι έξω” και για αυτόν τον λόγο δεν του αρέσει αυτή η “τρομολαγνεία” των τιμών.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την “τρομακτική ακρίβεια που επικρατεί”, ο κ. Σιμόπουλος δήλωσε ότι ευάλωτο είναι το μικρότερο τμήμα της κοινωνίας, ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που τα καταφέρνουν δύσκολα. “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν δουλειά και τώρα έχουν”.

Δείτε την εκπομπή μετά το 12ο λεπτό

Εργα και ημέρες του Σιμόπουλου

Βέβαια, αυτός ο ίδιος κύριος έχει πει ουκ ολίγα, που αποδεικνύουν ποια είναι η σχέση του με την πραγματικότητα.

Την ημέρα θανάτου του Μανώλη Γλέζου, αυτός ο πολιτικός γίγαντας, τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι ο Γλέζος ήταν «στην λάθος πλευρά της ιστορίας»…

Αλλά, φυσικά, δεν είναι μόνον αυτό. Στα γεγονότα της Σταυρούπολης, όταν φασιστοειδή είχαν επιτεθεί σε μέλη φοιτητικών συλλόγων έξω από σχολεία, ο ίδιος αυτός τύπος -που, φυσικά, δεν είναι χρυσαυγίτης, αλλά βουλευτής του Μητσοτάκη και της ΝΔ- τόλμησε να πει ότι “Η δράση αυτή  (σ.σ.: οι υποτιθέμενες καταλήψεις στα σχολεία) της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς”!!!

Ομως, ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο… τέλος! Ο ίδιος βουλευτής, τον Φεβρουάριου του 2022, σε μια περίοδο που θρηνούσαμε πάνω από 100 νεκρούς τη μέρα, μιλώντας για την πανδημία και τη διαχείριση της από την κυβέρνηση, υποστήριξε πως υπάρχει μια… υπερβολή στην κριτική, αφού γίνεται «η τρίχα τριχιά»! Πρόσθεσε, μάλιστα, και διάφορες μπαρούφες περί λεκέδων: «Όταν τον λεκέ τον βλέπεις, τον βλέπεις, μπορεί να μεγαλώσει κιόλας».

Ο τύπος πράγματι δεν σταματάει πουθενά…

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ-VIDEO blueskytv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας