Σοκάρουν Harvard, J.Hopkins: Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν σε νέους έως 98-παρενέργειες

1722
α εμβόλια covid-19 προκάλεσαν σε νέου

Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται η απάτη των εμβολίων για τον covid 19.
Το bankingnews από την πρώτη ημέρα των lookdowns είχε ταχθεί ξεκάθαρα κατά, αυτού του εγκληματικού μέτρου κατά των κοινωνιών.
Από την πρώτη ημέρα εμφάνισης των εμβολίων το bankingnews είχε ταχθεί κατά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας, κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει…
Οι φαρμακευτικές εταιρίες χρησιμοποίησαν πολιτικούς – ανθρωπάκια, αργυρώνητες μαριονέτες που σας έπεισαν, ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές αυτό ήταν το αφήγημα.
Όλοι οι υπόλοιποι δαιμονοποιήθηκαν, χλευάστηκαν, όσοι εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη.

Όμως η αλήθεια, είναι σαν το φως δεν μπορεί να κρυφτεί και όσο περνάει ο καιρός, οι φαρμακευτικές εταιρίες θα αποκαλυφθούν πως έστησαν το μεγάλο κόλπο με πειραματόζωα εσένα και πολιτικούς τυχοδιώκτες που υπερασπίστηκαν το έργο των big pharma …

Σοκάρει μελέτη των Harvard University και Johns Hopkins University

Μια ομάδα 9 ειδικών επιστημόνων από το Harvard University και Johns Hopkins University και άλλα κορυφαία πανεπιστήμια δημοσίευσε έρευνα που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19 και γιατί η υποχρεωτική χρήση εμβολίων για νέους είναι ανήθικη.

Η μελέτη 50 σελίδων, η οποία δημοσιεύτηκε στο The Social Science Research Network στα τέλη Αυγούστου, ανέλυσε δεδομένα από τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων (CDC) σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εντολές για ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19 για νέους μπορεί να προκαλέσουν 18 έως 98 πραγματικές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Στην μελέτη συμμετείχαν οι Dr. Stefan Baral καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
Ο χειρουργός Martin Adel Makary, MD, καθηγητής στο Johns Hopkins γνωστός για τα βιβλία του που αποκαλύπτουν ιατρικές παρανομίες, συμπεριλαμβανομένου του “Unaccountable: What Hospitals Won’t Tell You and How Transparency Can Revole The Heath Care” και ο Dr Vinayak Prasad, αιματολόγος-ογκολόγος, ο οποίος είναι καθηγητής στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του UCSF, καθώς και συγγραφέας πάνω από 350 ακαδημαϊκών άρθρων που έχουν αξιολογηθεί.

Αλλά μεταξύ αυτής της ομάδας διεθνών ειδικών υψηλού προφίλ που συνέταξαν αυτή την μελέτη περιλαμβάνεται και ο Salmaan Keshavjee, MD, Ph.D., σημερινός Διευθυντής της Ιατρικής Σχολής του Harvard University και καθηγητής Παγκόσμιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρική στην Ιατρική Σχολή του Harvard University.
Ο Keshavjee έχει επίσης εργαστεί με το Partners In Health, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα τη Βοστώνη και συνιδρυτή με τον αείμνηστο Dr. Paul Farmer, για τη θεραπεία της ανθεκτικής στα φάρμακα φυματίωσης.

To παράδειγμα των φοιτητών

Όπως ανέφερε η μελέτη, οι φοιτητές σε πανεπιστήμια στην Αμερική, τον Καναδά και το Μεξικό ενημερώνονται ότι πρέπει να εμβολιαστούν με μια τρίτη δόση των εμβολίων κατά του COVID- 19 ή να αποχωρήσουν από το πανεπιστήμιο.
Οι μη εμβολιασμένοι μαθητές των κολέγιων ενημερώνονται επίσης ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι «υποχρεωτικά» για παρακολούθηση.

Αυτές οι εντολές ήταν και είναι ευρέως διαδεδομένες.
Υπάρχουν επί του παρόντος 15 πολιτείες στις ΗΠΑ που εξακολουθούν να τιμούν τις φιλοσοφικές (προσωπικές πεποιθήσεις) εξαιρέσεις και 44 πολιτείες και η Ουάσιγκτον, που επιτρέπουν θρησκευτικές εξαιρέσεις στα εμβόλια.
Αλλά ακόμα και σε αυτές τις πολιτείες, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια εναντιώνονται στις εξαιρέσεις.

Οι ενισχυτικές δόσεις εμβολίων έχουν προκαλέσει μεγάλες διαμάχες

Ενώ ορισμένες χώρες αποζημιώνουν αθόρυβα τους ανθρώπους για σοβαρούς τραυματισμούς από τα εμβόλια και άλλες χώρες περιορίζουν τις συστάσεις εμβολίου για τον COVID-19, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνιστούν τώρα τα παιδιά 12 ετών να εμβολιαστούν με ενισχυτικές δόσεις από τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech και Moderna.
Την ίδια στιγμή, οι αρχές δημόσιας υγείας στον Καναδά προτείνουν ότι οι Καναδοί θα χρειάζονται εμβόλια για τον COVID-19 κάθε 90 ημέρες.

Ανήθικες οι συστάσεις για εμβολιασμό στους νέους

Δίνουν πέντε συγκεκριμένους λόγους για αυτόν τον τολμηρό ισχυρισμό:

1) Έλλειψη διαφάνειας στη χάραξη πολιτικής.
Οι επιστήμονες επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει επίσημη και επιστημονικά αυστηρή ανάλυση κινδύνου – οφέλους για το εάν οι ενισχυτικές δόσεις είναι χρήσιμες στην πρόληψη σοβαρών λοιμώξεων και νοσηλειών για νέους.

2) Αναμενόμενο κακό.
Μια ματιά στα επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα δείχνει ότι οι εντολές θα οδηγήσουν σε αυτό που οι συγγραφείς αποκαλούν «καθαρή αναμενόμενη βλάβη» για τους νέους.
Αυτή η αναμενόμενη βλάβη θα υπερβεί το πιθανό όφελος από τις ενισχυτικές δόσεις.

3) Έλλειψη αποτελεσματικότητας.
Τα εμβόλια δεν έχουν αποτρέψει αποτελεσματικά τη μετάδοση του COVID-19.
Δεδομένου του πόσο κακώς λειτουργούν – οι επιστήμονες της μελέτης την αποκαλούν «μέτρια και παροδική αποτελεσματικότητα».
Οι αναμενόμενες βλάβες που προκαλούνται από τις ενισχυτικές δόσεις πιθανότατα υπερτερούν των οφελών για τη δημόσια υγεία.

4) Δεν μπορεί να υπάρξει αποζημίωση για όσους υποστούν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια.
Ο εξαναγκασμός του εμβολιασμού ως προϋπόθεση για την φοίτηση στο κολέγιο είναι ιδιαίτερα προβληματικός επειδή οι νέοι που τραυματίζονται από αυτά τα εμβόλια πιθανότατα δεν θα μπορούν να λάβουν αποζημίωση.

5) Βλάβη για την κοινωνία.
Οι εντολές, επέμειναν οι συγγραφείς, εξοστρακίζουν τους μη εμβολιασμένους νέους , αποκλείοντάς τους από την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες απασχόλησης στο πανεπιστήμιο.
Ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός συνεπάγεται «μείζονες παραβιάσεις της ελεύθερης επιλογής και της ελευθερίας», έγραψαν οι επιστήμονες, ειδικά όταν «οι εντολές για ενισχυτικές δόσεις δεν υποστηρίζονται από επιτακτική αιτιολόγηση για τη δημόσια υγεία».

Πολλά λάθη…

Οι τιμωρητικές προσεγγίσεις στους φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες της μελέτης, έχουν οδηγήσει σε περιττό ψυχοκοινωνικό στρες, ζημιά στη φήμη, απώλεια εισοδήματος και φόβο για το μέλλον.

Η έλλειψη αποτελεσματικότητας των εμβολίων είναι μια σημαντική ανησυχία για τους ερευνητές.
Με βάση την ανάλυσή τους στα δημόσια δεδομένα που παρασχέθηκαν από τα αμερικανικά CDC, υπολόγισαν ότι μεταξύ 22.000 ME 30.000 νεαροί που δεν είχαν μολυνθεί προηγουμένως θα έπρεπε να εμβολιαστούν με εμβόλιο mRNA για να αποτραπεί μόνο μία νοσηλεία.

Ωστόσο, αυτή η εκτίμηση δεν λαμβάνει υπόψη την προστασία που παρέχει μια προηγούμενη μόλυνση.
Έτσι, επέμειναν οι συγγραφείς, «αυτό πρέπει να θεωρείται μια συντηρητική και αισιόδοξη εκτίμηση του οφέλους».
Με άλλα λόγια, τα εμβόλια mRNA κατά του COVID-19 είναι ουσιαστικά άχρηστα.

Οι υποχρεωτικές ενισχυτικές δόσεις προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό

Η τεκμηριωμένη έλλειψη αποτελεσματικότητας είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι με βάση δεδομένα προκύπτουν 18 έως 98 «σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες» θα προκληθούν από τους εμβολιασμούς.

Αυτά τα συμβάντα περιλαμβάνουν έως και τρεις φορές περισσότερες μυοκαρδίτιδες σχετιζόμενη με αναμνηστικές δόσεις σε νεαρούς και έως και δεκάδες περιπτώσεις άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών, ορισμένων σοβαρών που παρεμποδίζουν τις κανονικές καθημερινές δραστηριότητες.

Οι επιστήμονες ολοκλήρωσαν τη μελέτη τους με ένα κάλεσμα για δράση.
Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να σταματήσουν αμέσως τις εντολές για νέους, να είναι βέβαιοι ότι όσοι έχουν ήδη τραυματιστεί από αυτά τα εμβόλια θα αποζημιωθούν για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν οι υποχρεωτικότητες και ζητούν αναλύσεις που να αποδεικνύεται η σχέση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας